Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 листопада 2012, 19:31 Хуліганство
У Києві невідомі потрощили вітрини
У Києві невідомі потрощили вітрини

Стрілянина в центрі Києва. Зрешечені дві крамниці та кав'ярня. Гатили по приміщеннях уночі.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Замість вітрини паперовий бюстгальтер. Отак нині виглядає фасад крамниці жіночої білизни у Києві, на вулиці Великій Васильківський. Його вночі хтось просто розстріляв.

Продавчині тут із ночі. Їх викликали, щойно все сталося: в закладі нікого не було, а сигналізація відреагувала. Жінки трохи нажахані.

- Как-то не по себе немного, без витрины.

Ольга зробила перерахунок - жодна річ не зникла.  

- В принципе все осталось на месте, наверное, какие-то хулиганы.

Непереливки від отаких бешкетників було і в кав'ярні, що розташована неподалік - у 21-му номері на вулиці Червоноармійській. Виявилося, в них теж стріляли, тільки кількома хвилинами раніше. Поцілили у вітрину, але всередині були відвідувачі. 

- Ну вот у нас стоит.

Полегшено зітхає адміністраторка закладу - люди не постраждали. А ось скло потрощили. На місце жінка одразу викликала міліціянтів. Поки чекають офіційних версій, складають свої.

Юлія, администратор кав'ярні:

- Может быть, пьяные какие-то, либо под наркотиками, либо мажоры, которые разъезжали на машинах и от нечего делать развлекались по ночам, в нашем заведении проблем никогда не было.

У міліції кажуть - вночі й дійсно стріляли. Не тільки по двох закладах на Великій Васильківській, розбили вітрину ще в одній крамниці на бульварі Лесі Українки. Ймовірно, бешкетники таки їхали автомобілем.

Ігор Михалко, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Проавоохоронцями було вилучено одну скляну кульку діаметром 20 мм, вона передана на експертизу.

Тож гатили по фасадах не з вогнепальної, чи навіть пневматичної, а з метальної зброї.

- Попередньо можна говорити про те, що така кулька використовується для стрільби з рогатки.

Нині крамниці й кав'ярня підраховують збитки. Працюють без вітрин, але у звичайному режимі. Й очікують, коли правоохоронці зроблять дослідчу перевірку та порушать кримінальну справу. Свої свідчення вони надали.