Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 листопада 2012, 23:30 Хуліганство
У Миколаєві чоловік побив виховательок дитячого садка
У Миколаєві чоловік побив виховательок дитячого садка

У Миколаєві позбавлений батьківських прав чоловік хотів забрати сина з дитячого садка. Коли зрозумів, що малого йому не віддадуть, накинувся на виховательок і почав їх лупцювати.

Цей молодик вважає себе добрим батьком. Втім, з матір'ю своєї дитини не живе, прав на сина не має. Тож відвойовувати їх зранку прийшов до садка.

Затриманий:

- Я говорю: можна Владьку? - Мы уже кушаем. Я говорю: как кушаете, только ж привели. Дайте посмотреть. - Мы кушаем. И давай вот это, захлопывать двери.

Виховательки цього чоловіка ніколи не бачили, тож одразу зателефонували матері дитини.

Світлана, вихователька дитячого садка:

- Мама нам сказала: ни в коем случае папе не отдавать ребенка, потому что он не в адеквате. Что это значит, мы не знали, но мы видели уже по глазам, что он не понимает, что он делает.

Тому жінки вирішили боронити дитину, натомість дістали стусанів.

Затриманий:

- Эти две тянут моего сына, одна получается за нею, другая за туловище. Я вырываю, падает она, душит его. Та в другую сторону, я увидел, как сына душат, я в голову одной, в голову другой, говорю: отпустили!

Світлана, вихователька дитячого садка:

- Когда он начал выходить с ребенком с коридора, естественно, воспитатель, мы начали на него наскакивать, выдирать ребенка, он начал нас толкать в лицо, лично меня ударил.

Втім, чоловікові з малим вдалося вибігти із закладу. Надворі на крики виховательок збіглися таксисти, що й затримали горе-батька. Нині проти бешкетника порушили кримінальну справу. Йому загрожує до 5 років ув'язнення.

Тетяна Лисецька, співробітниця Миколаївського МУ міліції:

- За вчинення хуліганських дій співробтіники міліції затримали 28-річного місцевого мешканця. З'ясувалось, що чоловік позбавлений батьківських прав, раніше він вже був судимий та неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Наразі відносно даного громадянина обрано запобіжний захід - взяття під варту.

Втім, жодної вини за скандал у садочку чоловік не відчуває.

- Ну я що, плохой папа, может, выгляжу плохо, сына люблю и жену свою тоже люблю.