Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 вересня 2012, 21:52 Хуліганство
У Фастові колишній коханий побив шибки у будинку та машині суперника
У Фастові колишній коханий побив шибки у будинку та машині суперника

На Київщині зневажений коханець влаштував бешкет під будинком колишньої співмешканки. Коли побив шибки в хаті та машині суперника, витяг ножа. Вгамувати ревнивця зміг лише наряд "Беркуту".

Любовний трикутник у Фастові, що на Київщині, ледь не спричинив трагедії. Прийшовши до будинку колишньої коханої, чоловік зрозумів: йому тут не раді, бо жінка має нового залицяльника.

Сусід:

- Хата була закрита.  Біля хати стояла машина, на якій приїхав другий чоловік, якого я замічаю на протязі тижня, підїзжає, привозить її додому, стоїть машина ця. Свет горів і двері ніхто не відкрив.

Це не на жарт розлютило колишнього, тож, саперною лопатою почав трощити шибки в автівці суперника, а згодом і в оселі. Вгамувати бешкетника приїхав наряд міліції, але нападник мав при собі ножі і заспокоюватися не хотів. Тоді прибув "Беркут".

Артем Онищук, співробітник "Беркуту" м. Фастова:

- Приїхавши на місце, вийшовши з машини, ми побачили напівоголеного чоловіка, торс у нього був в крові, з трьома ножами, він кидався на людей, на оточуючих, ми його попередили щоб він припинив противрпавні дії, на що зловмисник не відреагував та накинувся на мене з ножами. На що була застосована вогнепальна зброя.

Ревнивцеві прострелили ногу й затримали. Нині він під вартою, розповідати про вчинок не хоче.

- Не хочу я говорити про це, це лічне.

Натомість прокуратура вивчає, чи правочинно правоохоронці застосували зброю.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС України в Київській області:

- Також вона вирішить питання за якою статтею буде порушена кримінальна справа. На сьогоднішній день правопорушник знаходиться в ітт, його життю і здоровю нічого не загрожує.