Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 вересня 2012, 23:25 Хуліганство
Сумчанин захопив заручників, щоб повернути жінку
Сумчанин захопив заручників, щоб повернути жінку

Захопив заручників, щоби змусити колишню дружину повернутися. Чоловік пригрозив жінці фізичною розправою, а через два тижні, коли вона не послухалася, прийшов до неї на роботу з ножем. Коханої не знайшов, тоді полонив двох медсестер. І висунув вимогу - привести до нього керівника лікарні та дружину. Замість них приїхали правоохоронці.

В обласній лікарні - переполох. Чоловік напідпитку прийшов до ортопедичного відділу та, погрожуючи ножем, захопив двох медсестер  заручницями. Посадивши дівчат поруч із собою на дивані в коридорі, вимагав покликати головного лікаря й колишню дружину, що працює в цьому закладі. Утім, медики вже встигли натиснути тривожну кнопку. За кілька хвилин прибули охоронці.

Віталій Фролов, співробітник ВДСО в Сумській області:

- Мы увидели сидящего на диване мужчину с двумя женщинами, одна из которых его успокаивала, так как он вел себя неадекватно, угрожая ножом, который находился у него в правой руке, а вторая плакала.

42-річний розбишака розмахував лезом перед очима наляканих сестер. Одну з них ще й тримав за руку. Тож, міліціянти діяли швидко.

Володимир Панченко, співробітник ВДСО в Сумській області:

- На момент затримання він питався чинити опір, але спільно з моїм напарником ми заблокували його руки, вибили ніж і затримали і посадили в службовий автомобіль.

Нажахані медпрацівники побоялися розповідати, що коїлося в коридорі.

- Ой, не надо мене, пожалуйста, та ну зачем оно мені надо.

Натомість затриманий залюбки пояснював, навіщо прийшов до лікарні.

Затриманий:

- Я пришел в последний раз попросить ее вернуться. 

- А нож причем тут?

- А нож так… Как в кинофильмах советских.

Чоловік не вперше намагався агресивно владнати стосунки зі своєю колишньою. Два тижні тому він пригрозив жінці фізичною розправою. Та після профілактичної розмови міліціянти його відпустили.  

- Не выдержали нервы.

- Почему?

- Из-за предательства жены и друга.

Тепер за бешкет у громадському місці із застосуванням холодної зброї  ревнивцеві загрожує семирічне ув'язнення.