Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 червня 2012, 11:51 Хуліганство
Мешканець Київщини видавав себе за голандця
Мешканець Київщини видавав себе за голандця

У столиці ледь не спалахнув міжнародний скандал. Лікарі повідомили правоохоронців, що у головній фанзоні жорстоко побили гостя з Голандії. Утім, втручання дипломатів не знадобилося.

I came from Netherlands from Utro. I have a once on my face. I was bitten yesterday in Kiev by Ukrainian fans.

Місцевий райвідділок міліції піднятий за тривогою. Історія з побитим іноземцем могла роздмухати міжнародний скандал. Розкрити злочин вдалося гарячим слідом. Голандець Джон Янсон насправді виявився українцем.

Роман, жартівник-невдаха:

- Я прийшов просто у поліклініку, і як би в жарт як би привітався "Хеллоу". І всі подумали, що я іноземець. Тому я вирішив підіграти далі.

Хлопець сподівався, що чужоземця лікуватимуть по-іншому - з максимальним комфортом. 

Микола Вербельчук,  лікар-хірург Бородянської ЦРЛ:

- Разницы тактической нету, потому что есть протокол оказания помощи и мы, собственно, их выполняем независимо от того, украинец это, россиянин, или это англичанин, или это голландец.

Та закон таких жартів не вибачає.

Сергій Смірнов, керівник Бородянського РВ міліції:

- Будем принімать рішення відносно цього громадянина про притягнення його до кримінальної відповідальності за завідомо неправдиві покази. Стаття до 3-х років, а там суд побачимо як. Як він перший раз притягується, там буде, конечно, условно або попередження. Ну що судимость буде - це точно. 

Тепер дотепник за свій жарт вибачається. Зізнається, що відлупцювали його не в столичній фан-зоні, а в рідному містечку поблизу Києва. За що - не пам'ятає, бо був напідпитку.