Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 червня 2012, 10:50 Хуліганство
Мешканець Прикарпаття погрожував пістолетом газівникам
Мешканець Прикарпаття погрожував пістолетом газівникам

За перекриття газу взявся за зброю. У Коломийському районі Прикарпаття господар, якому припинили постачати паливо за борги, взявся погрожувати пістолетом.

26-річний власник оцієї оселі в селі Сопові Коломийського району вже кілька місяців не платив за спожите паливо, на письмові попередження не реагував. Тож кілька днів тому газівники перекрили постачання й ледве не поплатилися за це життям. Хазяїн зі зброєю в руках перекрив їм дорогу.

Наталія, контролерка Коломийського управління експлуатації газового господарства:

Він нас наздогнав, перекрив нам автомобілем дорогу і, вийшовши з машини, тримаючи в руках пістолет, сказав нам виходити по одному з машини і піти йому відновити газопостачання.

Тільки після вмовлянь і тривалих пояснень чоловік відпустив контролерок. Вони одразу викликали міліцію. Правоохоронці склали протокол і вилучи зброю.

Оксана Баранська, співробітниця Коломийського РВ міліції:

Вирішується питання про порушення кримінальної справи за вчинення злочину, передбаченого частиною першою ст. 296 - "хуліганство" ККУ, крім того, чоловік може бути притягнутий до кримінальної відповідальності, якщо висновками експерта буде доведена боєздатність вилученого у нього предмета.

Поспілкуватися з боржником журналістам не вдалося. Газівники кажуть: чоловік того ж дня самочинно поновив постачання палива до свого будинку, зірвавши пломбу. Щоправда, наступного дня прийшов до контори каятися.

Ігор Ковальський, керівник Коломийського управління експлуатації газового господарства:

Прийшов до нас, почав оплачувати всі гроші, борги, каже - я все заплачу, тільки не відключайте газ.

Газівники зазначають: споживачі по-різному реагують на від'єднання, проте зі зброєю в руках - уперше, і сподіваються, що в їхній практиці цей випадок буде останнім.