Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 травня 2012, 11:30 Хуліганство
Романтичні пристрасті на донецьких дорогах
Романтичні пристрасті на донецьких дорогах

Справжній бойовик на Донеччині. У головних ролях: водій-далекобійник, його подружка, кермувальник "хлібовозки" та правоохоронці. Як палке кохання може привести на лаву підсудних.

Ця історія розпочалася банально. Водій-далекобійник у черговий рейс узяв із собою подружку, з якою співмешкав. Та на одній із зупинок пара почала з'ясовувати стосунки. Розмова переросла у скандал, останнім аргументом чоловіка була сила.

Здесь мы остановили автомобиль. Когда начался конфликт, он вытащил меня за волосы, бил, угрожал. Потом побежал и взял лопату. Сказал, чтобы я копала могилу. Я увидела вдали огоньки, набралась сил и побежала на встречную, кинулась под колеса машины. Мужчина остановился и забрал меня.

Героєм виявився чоловік, який розвозив хліб. Із постраждалою рушив до міліції. Та далекобійник кинувся наздоганяти кохану.

Василь Кот, водій хлібовоза:

За Новотроицком догоняет меня ДАФ, прижимает к обочине в посадке и бьет мне в левую сторону. Я торможу. Дальше перегораживает дорогу. Я, через бордюрку, на встречную и дальше поехал на Донецк. Все это время он меня преследовал, пытался обогнать и задержать.

Гонитва скінчилася під стінами міськуправління міліції Донецька. Та не любовна історія: далекобійник перепрошував жінку, вона ж миритися не хотіла. Її крики почув черговий правоохоронець.

Андрій Бабурченков, співробітник Донецького МУ міліції:

На мои законные требования водитель автомобиля ДАФ, находясь в состоянии сильного алкогольного опьянения и сильного душевного возбуждения, сопротивления не оказывал. Прошел в помещение городского управления. Никаких противоправных действий не оказывал.

Донецькі міліціянти переправили матеріяли справи колегам у Волновасі. Бо основні події бойовика розгорталися на їхній території. Там мають і вирішити питання про порушення кримінальної справи.