Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 травня 2012, 10:15 Хуліганство
В Івано-Франківській області ображений родич кинув гранату під час весілля
В Івано-Франківській області ображений родич кинув гранату під час весілля

Вибух прогримів під час весільної забави на Івано-Франківщині. То дуже розлютився брат молодої, якого не запросили на свято. Чоловік прийшов із подарунком - ручною гранатою, і кинув її під автівку. Троє людей дістали поранень.

Їли, пили, веселилися, аж раптом вибух. Люди, які сиділи у весільному наметі, подумали - згоріла апаратура. Вже потім дізналися - хтось кинув гранату. Гості свята небагатослівні. Одні відмовчуються, інші божаться - нічого не бачили.

Галина Мартинишин, родичка нареченої:

Вони вобше не в курсі, вони нічого не бачили, за столом сиділи. В той момент за столом сиділи. 

Наслідок вибуху - троє постраждалих. Їх доправили до Калуської районної лікарні з численними пораненнями кінцівок та грудей. Травми виявилися нетяжкими, людей того ж дня виписали. Тим часом в селі гадають, хто ж влаштував вибух. Одні кажуть - гранату кинув брат молодого, інші - не вірять у його вину.

Наталія Ярець, мати нареченої:

- Таке говорять, але я не можу сказати, що це 100% правди, бо він тут був і нормально себе поводив.

Анастасія Василів, секретар Завійської сільської ради:

- Брат молодого кидає вибухівку, спочатку попереджає: тікайте, а потім кидає вибухівку. Казали, що там були якісь потасовки з старостою молодої на весіллі, що він весь час з ним спорив, і з братом щось спорив.

Не на користь підозрюваного свідчить і те, що чоловік з місця пригоди втік. Нині його розшукує міліція.

Василь Гультайчук, керівник відділу УМВС України в Івано-Франківській області:

- В результаті огляду місця події вилучено ряд фрагментів, які дають можливість ідентифікувати вибуховий пристрій, але до закінчення експертиз я не можу сказати, що це, попередньо – можливо, йдеться про ручну гранату.

Проти втікача порушили кримінальну справу. Якщо його провину доведуть, за ґрати молодик може потрапити на термін від 10 до 15 років.