Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 березня 2012, 09:46 Хуліганство
У Запоріжжі нетверезий приятель водія маршрутки відлупцював пасажирку
У Запоріжжі нетверезий приятель водія маршрутки відлупцював пасажирку

У Запоріжжі в маршрутках калічать людей. Черговий інцидент стався в Хортицькому районі міста. Лікарку Вікторію Пелих побив п'яний приятель водія мікроавтобуса. Він накинувся з кулаками у відповідь на прохання жінки не відволікати уваги кермувальника від дороги.

Вікторія Пелих працює хірургом-стоматологом в одній із приватних клінік. Каже, того дня поверталася з роботи маршруткою. Поруч із водієм сидів чоловік у нетверезому стані. Жінка стверджує: приятель почав відволікати кермувальника, і вона йому зауважила.

Вікторія Пелих, постраждала:

- Мужчина обернулся, и далее полился такой поток нецензурной брани... Суть его слов заключалась в том, что я должна сидеть на заднем сиденье и вести себя так, чтобы меня слышно не было, и если я о себе напомню, то меня замочат на заднем сиденье на месте.

Вікторія попросила зупинити маршрутку, й повернути їй гроші. Водій виконав її прохання, утім, це не сподобалося його п'яному другові. Він, до речі, також працює в тому самому автопідприємстві. Чоловік почав заважати жінці вийти з салону.

Вікторія Пелих, постраждала:

- И я сказала этому человеку: "Ты посмотри на себя в зеркало, на такого человека похож ты. Я даже не успела отойти, почувствовала, что меня схватили сзади и бьют".

П'яний лупцював жінку на зупинці при свідках, та ніхто з них не наважився його зупинити. Врятував лікарку водій іншого мікроавтобуса. Постраждала одразу звернулася до райвідділку і в автопідприємство. У міліції заяву взяли, на бешкетника склали адмінпротокол. Втім, сам він відмовився спілкуватися на камеру, й запевняє: руки на жінку не здіймав, лише лаявся з нею. Його колега, котрий того дня був при кермі, переконує, що не бачив бійки. На автопідприємстві обіцяють розібратися.

Віктор Дроздов, директор автопідприємства:

- Он с 2010 года работает, который скандалист, за ним ни одного нарушения не было, ни транспортной, ни трудовой дисциплины.

- Что послужило?... Как возник конфликт?...

- Проведем дополнительную ещё после решения суда. Органов дознания. Будет принято решение.

Транспортники пообіцяли скликати загальні збори. Тим часом Хортицький суд Запоріжжя вже призначив бешкетникові покарання - 40 годин громадських робіт.