Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 січня 2012, 17:10 Хуліганство
У Львові двоє хлопців намагалися викрасти тролейбус
У Львові двоє хлопців намагалися викрасти тролейбус

Якщо кохати, то королеву, якщо красти - то тролейбуси. У Львові двом парубкам закортіло справити враження на представниць прекрасної статі, й вони захопили тролейбуса. Один крутив кермо, інший - тиснув на педаль. Та тільки подорож тривала не довго. Проїхавши кілька метрів, горе-шумахери не впоралися з кермуванням, бо були не при розумі - через алкоголь.

Водій тролейбуса, Леонід, пригадує: все сталося на кінцевій зупинці, що біля Стрийського автовокзалу. Було близько дев'ятої вечора. Він уже мав їхати в парк, на хвилинку вибіг із транспорта, аби подзвонити диспетчерові.

Леонід, водій тролейбуса:

- Я тільки відмітився. Чую - тролейбус рвонув. Я біжу за тролейбусом, зриваю струмоприймачі, а тролейбус у цей час вже відірвався від дротів.

Проїхавши кілька метрів, парубки, що вирішили поїздити громадським транспортом, не впоралися з кермуванням і вилетіли на узбіччя. Дивом ніхто не постраждав, адже тролейбус міг наскочити на людей. Порушників затримали патрульні, які саме були неподалік.

Іван Гатала, співробітник Львівського МУ міліції:

- Звернувся водій даного тролейбуса. Пояснив, що дані хлопці дві хвилини назад залізли в тролейбус і його угнали. Тут були ще свідки, люди, які прямо на них вказали.

Нині шукачі пригод зізнаються: вирішили поїздити громадським транспортом, бо були добряче п'яні. А ще хотіли провчити водія.

Роман, затриманий:

- Бігли до тролейбуса. Двері були відкриті. Ми прибігли, ну, і шофера не було деякий час. Ну, і ми хотіли просто, щоб він порухався. Ну, і ми два метра проїхали. І ті два метри стали для нас кінцевими.

Щоправда, правоохоронці кажуть: спочатку хлопці розповідали інше.

Іван Юнко, співробітник Львівського МУ міліції:

- Вони намагались їхати до дівчат. Тролейбусом.

Правоохоронці вже порушили кримінальну справу за незаконне заволодіння транспортним засобом. Триває розслідування.