Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 січня 2012, 17:39 Хуліганство
У столиці студент увірвався до автосалону "Бентлі"
У столиці студент увірвався до автосалону "Бентлі"

Невдале пограбування на мільйон гривень. У столиці студент вдерся до автосалону "Бентлі". Потрапив до приміщення, розбивши вікно, нічого не вкрав, втім завдав магазинові шалених збитків.

Сьогодні салон "Бентлі" не працює. Вікна завішені, двері зачинені. Тут і досі приходять до тями після нещодавньої спроби пограбування. Зловмисник розбив вікно та заліз усередину. Спрацювала сигналізація. Не довго думаючи, крадій вирішив її вимкнути, натиснувши першу ліпшу кнопку. Вона ж активувала систему автоматичного пожежогасіння.

Христина Ковалевська, керівник прес-служби ГУ Держтехногенбезпеки м.Києва:

- По прибуттю на місце виклику пожежі не виявлено, але разом з тим з приміщення виходив чоловік, який, помилково відключаючи прилади сигналізації, натиснув кнопку ручного запуску системи автоматичного пожежогасіння.

Усі приміщення автосалону засипало білим порошком, який під час пожежі має загасити полум'я.

Христина Ковалевська, керівник прес-служби ГУ Держтехногенбезпеки м.Києва:

- Сам по собі порошок не є шкідливим, але для того, щоб уникнути розповсюдження пожежі і оперативно її локалізувати, цей порошок витісняє весь кисень з приміщення, і дуже небезпечно людині в цей час знаходитись в приміщенні, оскільки є загроза задихнутися.

Та крадій цього не знав, тому покинув приміщення не одразу. Ледь живий горе-злодій вибіг із магазину просто в обійми пожежників та правоохоронців.

Наталія Стеценко, помічник керівника Печерського РУ міліції м. Києва:

- Молодика доправили до печерського РУ міліції, де він давав пояснення, під час спілкування з молодим чоловіком його стан не зовсім був стабільний, тому йому викликали "швидку", і лікарі прийняли рішення та госпіталізували хлопця.

Грабіжником-невдахою виявися 21-річний уродженець Донецької області, студент столичного університету. Поки правоохоронці вирішують, за якою статтею кваліфікувати його дії. Найімовірніше, молодика покарають за хуліганство.

Наталія Стеценко, помічник керівника Печерського РУ міліції м. Києва:

- Він нічого звідти не взяв, він тільки проник до середини, які в нього були мотиви?

Шкоду від візиту злодія-невдахи власники салону оцінили на мільйон гривень. Бо, мовляв, відмити від порошку новесенькі коштовні автівки та продати їх тепер буде непросто. Хто компенсуватиме збитки - поки невідомо.