Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 листопада 2011, 11:54 Хуліганство
У Львові п'яний водій спричинив шалений опір співробітникам ДАІ
У Львові п'яний водій спричинив шалений опір співробітникам ДАІ

П'яний водій тікав від ДАЇвців у Львові. А коли його наздогнали, розбив у патрульній машині лобове скло і порвав на правоохоронцях одяг.

Приблизно опівночі ДАЇвці помітили "ВАЗівку", що рухалася надто кривою траєкторією. На вимогу зупинитися водій "Жигулів" відреагував не так, як треба - натиснув на газ. Правоохоронці наздогнали втікача у його дворі. З'ясувалося: чоловік накивав п'ятами, щоби покликати допомогу свою дружину. Але та ще з балкону побачила, в якому стані її коханий, і боронити його не стала.

Роман Стельмах, інспектор відділу ДАІ м. Львова:

- Дружина вийшла з цього - думала, що то якісь розборки, діти б'ються. Подивилася на це, розвернулася і пішла, каже: "Хлопці знімайтеся своєю роботою". Даного водія попросили ми присісти в автомобіль, на що він відмовився.

На шістдесятирічного бешкетника довелося одягти кайданки і посадовити до патрульної автівки. Та інспектори самі були не раді - алкоголь так розпалив сивочолого водія, що той порвав на правоохоронцях форму. Ще й пошкодив їхню машину.

Володимир Ярмола, інспектор відділу ДАІ м. Львова:

- Людина була дуже збентежена, буйна, в автомобілі ногами почала заважати мені керувати транспортним засобом, після чого ногами було пошкоджено панель автомобіля, а саме - людина вибила лобове скло.

Чоловіка доправили до відділку міліції. Тепер його провина в порушенні правил дорожнього руху обтяжена запеклим опором працівникам міліції.