Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 листопада 2011, 14:53 Хуліганство
У Кривому Розі затримали телефонного терориста зі стажем
У Кривому Розі затримали телефонного терориста зі стажем

Рятувальні служби в місті є, і вони працюють. Переконатися в цьому та розвіяти свою нудьгу вирішив мешканець Кривого Рогу - телефонував до міліції, медикам, пожежникам, і повідомляв про хибні замінування. За півроку примудрився ганяти їх у холосту понад 70 разів, і вирахувати кмітливця щоразу не вдавалося.

Пожежники під'єднуються до гідрантів та швидко розгортають рукави. Медики чергують у кареті "швидкої", непідступним щитом тримають Криворізький вокзал правоохоронці. У дії оперативний план "Бомба".

Юрій Івонин, керівник кримінальної міліції ЛВ на ст. Кривий Ріг:

- Поступило сообщение от дежурного МЧС о том, что ж/д вокзал "Кривой Рог" станция главный заминирован, и взрыв произойдет в 20 часов 30 минут.

Працівниця вокзалу:

- В шесть вечера понаезжало сюда - милиция, пожарная, эвакуировали всех людей, вывели в парк, оцепили вокзал, ну и все, мы три часа гуляли, ждали.

Десяткам поїздів до станції наказано не наближатися. На кілька годин їх затримують на інших зупинках. Залізниця рахує: збитків від того майже на двадцять тисяч гривень. Нарешті, фахівці можуть видихнути: вибухівки немає. Не до спокою лише правоохоронцям. Такий "жарт" невловимий "терорист" із квітня провернув уже в 71-ше. І досі вирахувати телефонного злодія не вдавалося. Та цього разу дотепника впіймали. 30-річний Дмитро міліції здивувався.

Дмитро, затриманий:

- На следующий день приехали ко мне из транспортной милиции. Произвели у меня обыск, нашли мобильные телефоны, стартовые пакеты. И все у меня изъяли и арестовали.

П'ять мобільних телефонів та 15 сім-карток. Дзвонив з різних місць, щоразу змінював номери. Утім, як виявилося, на рекорд невловимості йшов не з азарту - з нудьги.

Дмитро, затриманий:

- Я звоню часто… секс по телефону заказываю. Мне нравится. Я звоню. Потом у меня заканчиваются деньги, и от нечего делать начал набирать телефоны наугад. Попал на какого-то мужика.

Той нахабного незнайомця пригрозив провчити - не пошкодувати грошей на залізничний квиток, і приїхати із любителем "поговорити" - розібратися. Тоді Дмитрові на думку і спало вокзал "замінувати". На улюблені телефонні розваги в "терориста" грошей тепер неабияк бракуватиме. Адже витрати на всі виклики спецслужб йому доведеться відшкодувати. Чималий штраф передбачає і стаття порушеної проти молодика справи.