Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 жовтня 2011, 13:47 Хуліганство
У Києві затримали двох вандалів, які знищували чужі автомобілі
У Києві затримали двох вандалів, які знищували чужі автомобілі

Двох вандалів, що нищили чужі автівки, затримали в Києві. Перший трощив машини за допомоги зубила, другий - підпалював.

Опів на четверту ранку чоловік у дворі на вулиці Великій Васильківській, 41 вирішив зігнати злість на автівках. Ходив, і попри виття сигналізацій зубилом трощив машини. Пошкодив чотири, й подався геть.

Наталя Стеценко, помічниця керівника Печерського РВ міліції м. Києва:

- Під час огляду виявились в машинах побиті - в яких двері були побиті, в яких лобові стекла, фари, дзеркало заднього виду.

Міліціянти швидко затримали вандала. Ним виявився п'ятдесятивосьмирічний заробітчанин із Чернігівщини, що працював у столиці на будівництві. Свій учинок пояснив просто - перебував у стані афекту. Засмучені власники зранку відігнали автівки на ремонт, а подвір'я ретельно прибрали.

Також правоохоронці затримали 18-річного парубка. Той нищив автівки за допомоги запальнички й запалювальної суміші.

Наталя Стеценко, помічниця керівника Печерського РВ міліції м. Києва:

- В районі вулиць Кіквідзе, Бастіонної та Підвисоцького виявили 5 підпалених автівок, брезентову палатку, і, крім того, в під'їзді підпалені крісла.

Підозрюваний:

- В стані алкогольного сп’яніння на мене не знаю, що найшло. Я своїй сусідці підпалив машину. Просто к мені в парадному відноситься дуже плохо вона.

Як з’ясували міліціянти, п'яний парубок повертався з нічного клубу, й вирішив у такий спосіб помститися. Та потім уже в інших дворах підпалив ще чотири машини. Що накоїв - зрозумів лише у відділку, коли протверезів. Каже, сусіди глузували з його матеріального становища, і це його обурило. Утім, навіщо нищив автівки сторонніх людей - пояснити не зміг. Тепер міліціянти перевіряють, чи бува не підпалював парубок легковиків в інших районах.