Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 жовтня 2011, 15:11 Хуліганство
У столиці на Лісовому масиві невідомий облив кислотою 15 автомобілів
У столиці на Лісовому масиві невідомий облив кислотою 15 автомобілів

15 автомобілів пошкодив вандал у Києві на Лісовому масиві. Припарковані під будинком автівки вночі облили невідомою речовиною. Тепер власникам доведеться їх перефарбовувати.

Леонід, мешканець м. Києва:

- Вот они стоят, машины, вот это где, в этой среде.

Усі пошкоджені автівки стояли ось тут. На більшості з них - полущена фарба. Зловмисник не полінувався поливати невідомою рідиною навіть дахи машин. Мешканці обурені: саме на цьому місці у той самий спосіб псують автотранспорт вже втретє за рік.

Місцевий мешканець:

- Кислотой обливали весной, летом.

Леонід, мешканець м. Києва:

- Ну вот, на этом же месте, думаю, люди с первых этажей видят, что происходит, но беда вся в том - у нас нет лампочек здесь, ни на одном столбе нет лампочек. И ночью здесь все время темно, вот только эти подсветки под парадным. В этом вся беда.

Після того, як її автівку чимось облили, ця жінка жодного разу не залишала її під будинком, адже, за словами місцевих, зловмисників досі не знайшли.

Анжела, мешканка м. Києва:

- Ні, ні другий, і я розумію, і третій не знайдуть. Ніхто нічого не бачив, це робиться вночі, ніхто не знає. Просто другий раз, я так розумію, був самий більший облитий. Зараз, бачу, не дуже постраждали, другий було сильно, дуже сильно.

- Після того, як вашу машину пошкодили, ви її не ставите тут?

- Ні, на стоянці.

Наразі правоохоронці намагаються знайти свідків події. У міліціянтів, як і минулих разів, кілька версій пригоди.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Чи то хуліганство… Дії вчинено, можливо, людьми на підпитку, можливо, незадоволення когось з місцевих мешканців. Можливо, такий злочин вчинила психічно хвора людина, але не виключається, що зацікавлені особи, які бажають, щоб автівки зберігалися на платних автостоянках.

До останньої версії схиляються і місцеві. Кажуть: після кожної такої атаки кислотних терористів кількість клієнтів у власників платних стоянок різко зростає.