Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 вересня 2011, 14:54 Хуліганство
На Миколаївщині двоє п'яниць розбирали на металобрухт цвинтарні огорожі
На Миколаївщині двоє п'яниць розбирали на металобрухт цвинтарні огорожі

Двоє п'яниць із Миколаївщини розбирали на брухт цвинтарні огорожі, пам'ятники та хрести. Парочку помітили місцеві мешканці, тож поки їхали правоохоронці, розлючений натовп ледве не вбив злочинців.

Хотілося випити, грошей на горілку катма, бо немає роботи. Тож двоє друзів вигадали, як розжитися.

Затриманий:

- Мы купили бутылку. Думали, где выпить, и зашли на кладбище - сели за столиком. Сидели, выпивали, а там - торчат из-под памятника шулера, давай вытянем.

Витягти металеві швелери вдалося одразу. А коли здали їх на брухт та отримали за це 60 гривень, то щастю не було меж. П'янички вирішили так діяти й далі. Наступного дня прийшли з ломом і лопатою, і встигли спаплюжити близько 30-ти поховань.

Працівник кладовища:

- Взяли, вытянули шулера. Ось о стояли шулера тут и тут - на металл не принимают памятники, он, лежат готовые, принимают одни шулера. Сколько стоит памятник этот, если поразбивали памятники, разрыли. Это ж люди есть и старые, и, опять же, его делать надо.

Невідомо, скільки б ще надгробків розтрощили, якби зловмисників не помітив один із місцевих мешканців. Коли розлючений натовп підбіг до вандалів, то ледве не лишив їх на цвинтарі назавжди.

Максим Рапко, перший заступник керівника Новоодеського РВ міліції:

- Местные жители, которые их задержали, так как на кладбище захоронены их ближайшие родственники, мы видели практически самосуд над данными задержанными.

Затриманий:

- Если бы не вовремя приехавшие сотрудники милиции, я думаю, нас бы там убили, и сбросили трупы в речку.

Від самосуду зловмисників врятували, та від покарання - ні. Тепер торгівці металом бачитимуть його щодня, бо обох посадовлять за ґрати.