Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 серпня 2011, 15:46 Хуліганство
У Луганську депутат Маноліс Півалов побив пенсіонера
У Луганську депутат Маноліс Півалов побив пенсіонера

У Луганську черговий скандал із депутатом. Цього разу під гарячу руку народного обранця потрапив ветеран війни. Як стверджує постраждалий, він прийшов до чиновника, щоб той допоміг полагодити дах. На прохача накинулися з кулаками.

Пенсіонер Леонід Синько каже: той день видався тяжкий. Уночі дах над 9-м поверхом почав протікати - воду збирав до ранку. Потім пішов до мерії, щоб допомогли комунальники. Та коли переступив порога кабінету першого заступника міського голови, дістав удар у груди.

Леонід Синько, мешканець м. Луганська:

- Он подскакивает, и со всей силы бьет в грудь со всего размаха. Видит, что я стою - он бет в плечо. И я, как дверь держал, так и вывалился оттуда. Я вывалился, и ничего не успел сказать. Секретарша в недоумении.

Оговтавшись від зустрічі з чиновником, пенсіонер пішов до міського голови. Той ветерана уважно вислухав, і порадив скаржитися.

Леонід Синько, мешканець м. Луганська:

- Я начал жаловаться. Написал в Генеральную прокуратуру, Януковичу, Азарову. Я буду жаловаться, пока Пилавова уволят за неадекватное поведение при выполнении служебных полномочий в отношении пенсионеров, которые приходят с проблемами.

Луганський чиновник і депутат Маноліс Пілавов зранку від будь-яких коментарів на камеру відмовлявся. Згодом погодився, й категорично заперечив факт побиття пенсіонера.

Маноліс Пілавов, перший заступник Луганського міського голови:

- Не было. Такого не было. Я, с одной стороны, возмущен, а с другой - не могу даже обижаться. Этот товарищ, который сегодня выступает - я его хорошо знаю. Он каждый прием городского головы, зама - он здесь.

Юристи припускають, що перспективи цієї справи невеликі, бо ветеранові треба було звернутися не до Генеральної прокуратури, а до дільничного міліціянта. Тоді було б простіше підтвердити чи спростувати факт нападу. Утім, містянин не відступає. Каже, якщо буде треба, дійде до Європейського суду з прав людини.