Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 серпня 2011, 14:41 Хуліганство
У селі молодики з дорогого джипу побили пенсіонерів
У селі молодики з дорогого джипу побили пенсіонерів

Під час літнього відпочинку в селі втрапив у халепу дев'ятирічний Єгор. Хлопець гостював у двох своїх дідусів, коли став свідком неприємної пригоди - просто на очах малого їх нещадно відлупцювали молодики з дорогого джипу. А все тому, що пенсіонери попросили не їздити селом із шаленою швидкістю.

Літній відпочинок у селі - на природі та в спокої! Кращого для свого Єгорки батьки і не шукали, відправили дев'ятирічного хлопчика до дідусів. Все йшло добре, поки усі троє не вийшли ввечері на прогулянку.

Іван Степанович, постраждалий:

- Сват вже вивів велосипед на дорогу, на ту сторону, і тоді онук побіг до нього. А я стояв на цій стороні. Тут на шаленій швидкості пре джип якийсь. Я йому показую чотири пальці, куди ти преш, сорок кілометрів повинно бути на годину, а ти преш 140.

Зухвальці різко загальмували. Із машини вискочив кремезний чоловік та без зайвих слів заходився лупцювати пенсіонера - старенький без тями впав на землю. На захист родича кинувся другий дідусь. Цієї миті з іномарки вийшло ще двоє "бійців".

Анатолій Миколайович, постраждалий:

- И начинают они меня колотить. Это мгновение прошло около двух минут. И появляется еще третий, я не помню ситуации, водитель меня ударил под глаз, ну по голове меня били как на ринге.

Єгор, онук:

- Із машини ще двоє вибігло бандитів. Та й там бійка началась. Далі я вже нічого не пам'ятаю.

Що було далі - добре пам'ятаюсь сусіди. На несамовитий крик дитини вибігли з усіх дворів.

Антоніна Миколаївна, сусідка:

- Я вирішила вийти подивитися - чия дитина кричить. Знаєте, це було так жахливо, що відразу почала кричати. Нащо ви б'єте, навіщо ви його б'єте. Перестаньте бити. До чого ж бити лежачого?

Зупинилися молодики, коли обидва пенсіонери лежали на землі без тями в калюжі власної крові. Мовчки сіли до машини та поїхали геть. Але їх швидко затримали. Нападниками виявилися єгері дного з лісництв. Місцеві розповіли - ці лісівники завжди поводилися нахабно. Влаштовували посадовцям у своїх угіддях полювання, тож були переконані - мають впливових покровителів.

Наталя Таран, керівник відділу УМВС України в Черкаській області:

- Хочу зазначити, що закон у нашій державі єдиний для всіх. Ці хулігани наразі затримані і знаходяться під арештом. Порушено кримінальну справу за ст.296 Карного кодексу України "хуліганство". Триває слідство.

Опинившись за ґратами один з нападників тепер виправдовується - лише намагався захистити свого директора. Побачив, що до джипа біжать страшні люди - двоє дідів та маленька дитина.

Затриманий:

- Я хотів захистити від хуліганів свого директора.

- Ну нам відомо, що це була людина похилого віку з дитиною?

- Ні… ну як вам сказать…Не молодий, да, я не знав, скільки йому років.

Чия правда - визначить суд. Затриманим подовжили арешт. Якщо їхню вину доведуть - залишитися у в'язниці ті можуть на кілька років.