Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 липня 2011, 13:09 Хуліганство
В Одесі колишній депутат разом з подругою-суддею побилися з охоронцями нічного клубу
В Одесі колишній депутат разом з подругою-суддею побилися з охоронцями нічного клубу

Черговий скандал з українською золотою молоддю. Ще не вщухли пристрасті навколо бійки сина народного депутата Володимира Ландика - Романа та луганської красуні, як виник гучний скандал в Одесі. Там син голови Апеляційного суду Києва, колишній депутат обласної ради й його подруга-суддя побилися з охоронцями нічного клубу. Парочку просто попросили пройти через металодетектор, як роблять усі відвідувачі закладу. Це й обурило молодих людей.

Бійка спалахнула в нічному клубі в одеській Аркадії. Свідками сутички стали адміністратор і керівник служби безпеки, але вони сьогодні вихідні. Та про конфлікт тут чули.

Анастасія, адміністраторка клубу:

- Я знаю, что кто-то хотел зайти пьяный, их не пустили, а в итоге это оказались чьи-то дети, которые или сами депутаты. Так как у нас возраст депутата может быть совершенно разный, то может, и депутаты сами.

В епіцентрі конфлікту виявилися син голови Апеляційного суду Києва, екс-депутат Одеської обласної ради Дмитро Чернушенко та його подруга, що назвалася столичною суддею. Суперечка почалася через небажання парочки підкоритися вимогам служби безпеки - вони навідріз відмовилися від перевірки на металодетекторі, обов'язкової для всіх відвідувачів клубу. Коли молодикові запропонували піти, він почав скандалити. Далі - більше: зчепився в рукопашній з охоронцем, який намагався вгамувати задираку. Екс-депутата "підтримала" і його супутниця. Вона також кинулася з'ясовувати стосунки з охоронцями.

Правоохоронець:

- Если б не девушка, которая спасала его, спасительница, то это закончилось бы гораздо проще. То есть, он вполне адекватный парень, но вот это, которая спасала его, раздула.

- А правда, что у нее было судебное удостоверение?

- Махала каким-то удостоверением, правда, судья - не судья, сказать не могу. Показать его она отказалась.

У міліції факт бійки зафіксували. За матеріалами тепер проводять перевірку. Натомість сам Дмитро Чернушенко заявив, що скандал виник через охоронців клубу. З його слів, вони грубо розмовляли, а потім ще й битися почали. У нічному клубі "мажорним" скандалам не дивуються.

Анастасія, адміністраторка клубу:

- Такие инциденты каждый день. Просто при обсуждении какого-то момента, то есть: "Да я, я сказал, депутат, я горсудья," - или еще кто-то - это ж в порядке вещей.