Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 червня 2011, 18:42 Хуліганство
У столиці п'яний киянин влаштував стрілянину з чужого пістолета
У столиці п'яний киянин влаштував стрілянину з чужого пістолета

У столиці п'яний киянин влаштував стрілянину біля під'їзду власного будинку. Його ціль була лише пакет від соку, утім, на голові випадкового перехожого. Чим закінчилися небезпечні вправи?

Сімейний бешкетник - тридцятирічного киянина всі на подвір'ї знали тільки так. Той вечір не був вийнятком. Посварився з дружиною, взяв пляшку горілки та пакет соку, і сів на лавці біля під'їзду.

Олена Василяка, помічник керівника Дніпровського РУ міліції м. Києва:

- Це було о 2-й годині ночі, повз нього проходило троє молодих людей, він почав до них чіплятися, навчати гарним сімейним мудростям, і помітив, що у одного з молодих людей зброя травматичної дії.

Чоловік, хоч і п'яний був, але спромігся вихватити пістолета. Товариство перелякалося. Тим більше, хлопці молоді - двоє шістнадцятирічних школярів, і на два роки старший за них приятель.

Олена Василяка, помічник керівника Дніпровського РУ міліції м. Києва:

- В цей час, коли молоді люди вмовляли його повернути зброю з під'їзду вийшов ще один молодий чоловік.

"Точно від повії повертається", - чомусь подумав п'яний. І вирішив покарати його за таке блудство. Погрожуючи зброєю, поставив закляклому від страху хлопцеві пакетик соку на голову, і почав стріляти.

Затриманий:

- В пачку от сока, которая находилась у товарища на голове.

- А товарища вы давно знали?

- Нет, не знал вообще.

І влучив. У тару.

Олена Василяка, помічник керівника Дніпровського РУ міліції м. Києва:

- Він зробив два постріли, і навіть один постріл був влучний.

Дивом не сталося трагедії. Поцілив би на кілька сантиметрів нижче - і хлопець залишився б без ока. Стрілянину почули мешканці будинку й викликали міліціянтів. Бешкетника скрутили швидко.

Затриманий:

- Пьяный был, не отдавал себе отчет о том, что делаю.

- А зараз що думаете?

- Каюсь.

Від відповідальності це його не врятує. За фактом бешкету порушили кримінальну справу. Охочому до оковитої загрожує сім років ув'язнення. Його ж жертва й досі не отямилася від шоку.