Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 червня 2011, 00:51 Хуліганство
У Житомирі затриманий даішниками водій просидів у автівці всю ніч
У Житомирі затриманий даішниками водій просидів у автівці всю ніч

Неабияк побешкетував і мешканець Житомира. Він улаштував скандал біля нічного клубу, а потім автомобілем тікав від міліції. Під час гонитви порушник вдарив іншу автівку, а згодом таки не впорався з кермом, вискочив на тротуар і влетів у кущі. Та з цього веселощі тільки починалися.

Автівку після тривалої гонитви міліціянти наздогнали вже в кущах. Саме туди влетів утікач - не втримав керма. Водій "Шкоди" закрився в салоні. Вийти й надати правоохоронцям документи відмовився. В машині просидів до ранку. Вимагав адвоката та зустрічі з керівником міліції. Тривалі перемови закінчилися нічим.

Водій:

- Будете виходити з авто?

- Буду, если придет начальник милиции.

Зранку на місце події викликали евакуатор. Авто разом з водієм доправили на штрафмайданчик. Лише там шибайголова вийшов зі "Шкоди". Результати медекспертизи засвідчили алкоголь в крові. Але своєї провини чоловік не визнав і доводив, що після сварки з дружиною ночував у машині, випив пива.

Водій:

- Нічого такого не пам'ятаю. Не те, що не пам'ятаю, а такого не було. Я поставив машину на узбіччя і ліг спати.

Чому легковика припаркував у кущах, чолов'яга не пояснює. Запевняє: міліціянти причепилися ні з того, ні з сього.

Іван Прохоренко, заступник керівника УДАІ в Житомирській області:

- Мало того, що він керував нетверезий, не зупинився на вимогу працівників ДАІ - після цього скоїв ДТП, і, знову ж таки, ледь сам не постраждав. Дії працівників міліції були згідно законодавства. Тобто затримання, документування і доставка на штрафмайданчик.

Правоохоронці стверджують, попри багату фантазію та веселі оповідки на водія чекає покарання - за керування автомобілем у нетверезому стані та скоєне ДТП під час втечі від даївців.