Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 червня 2011, 18:20 Хуліганство
Хлопець під шофе "замінував" столичний Солом'янський ринок
Хлопець під шофе "замінував" столичний Солом'янський ринок

Напився, потягло на подвиги, та такі, що опинився у райвідділку. Про навіженого київського хлопця, який уявив себе терористом.

Марина Борисполець, кореспондент:

- Солом’янський ринок заміновано, таке повідомлення тричі за ніч отримували правоохоронці. На щастя, дзвінки виявилися жартом, а от жартівнику після таких витівок не позаздриш.

Слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінологи, державна служба охорони та інспектори ДАЇ - всі близько третьої години ночі з'їхалися до солом'янського базару.

Олександр Мурашківський, адміністратор Солом'янського базару:

- Приехали мы, приехал администратор, приехал директор. Естественно, это создало какие-то небольшие проблемы, но жителям района волноваться не стоит, для людей это не создало таких больших проблем.

Обшукали все - вибухівки не виявили. А ось п'яного як чіп "мінера" правоохоронці угледіли неподалік базару.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Під час останнього дзвіночка, коли вони вже з’ясовували, чи є вибухівка на цьому ринку, цей чоловік втретє подзвонив. Наші оперативники змогли затримати цю людину.

Коли жартівника доправили до райвідділку, правоохоронці впізнали в ньому давнього знайомого. Він нерідко дошкуляє їм п'яними витівками.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Це киянин, йому 25 років мешкає в цьому ж Солом’янському районі, раніше вже затримувався, і відбував покарання за кишенькові крадіжки, та незаконне заволодіння транспортом. Опитати його вночі було неможливо, адже був у стані алкогольного сп’яніння.

Затриманий:

- Ты помнишь, звонил ты, не звонил?

- Вообще ничё не помню.

- А как ты оказался в милиции?

- Не помню. Помню, привезли - и всё.

- А когда к тебе приехали сотрудники милиции, тебя это не удивило?

- Удивило. Но я думал, может, помочь им, или что. Короче, не помню.

Забудькуватість молодика на правоохоронців навряд чи вплине. Тепер вирішують питання про відкриття кримінальної справи. В міліції вкотре просять громадян так не жартувати. Бо лише цьогоріч дзвінків про замінування було вже 43. За ці витівки можна потрапити за грати на п'ять років, або заплатити штраф - щонайменше, 17 тисяч гривень.