Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 травня 2011, 14:24 Хуліганство
У Херсоні невідомий повідомив про замінування лікарні Дніпровського району
У Херсоні невідомий повідомив про замінування лікарні Дніпровського району

У Херсоні замінували лікарню Дніпровського району. Про це телефоном сповістив правоохоронців невідомий. Поки рятувальники шукали вибухівку, пацієнтів відпустили по домівках, а тяжкохворих почали вивозити до інших медичних закладів.

Лілія Іванівна - пацієнтка кардіологічного відділу. Почувається погано, але мусила вийти з приміщення разом з усіма. У лікарні було 120 хворих.

Лілія Данилюк, пацієнтка:

- Но из хирургии я видела, вывозили на колясках, выносили, вывозили.

Вхід до медзакладу перекрили, навіть зупинили рух проспектом. Усі екстрені служби відреагували миттєво, через кілька хвилин на місці були рятувальники, міліція, і... місцеві урядники.

Влад Бабельський, свідок:

- Сначала вообще слухи были, что заминирован весь участок, Лучанского, детская и вот это вот.

Година ретельної перевірки й жодного вибухового пристрою. Правоохоронці сповіщають: виклик був жартом.

Людмила Ломако, керівник міської клінічної лікарні імені Лучанського м. Херсона:

- Будем считать, что это была для нас тренировка в чрезвычайной ситуации. Другое дело, что больные здесь ни при чём, когда такие моменты наступают.

Телефонного жартівника майже одразу знайшли. Ним виявився 40-річний інвалід другої групи, який прийшов навідати в медзакладі дружину. Чоловік сварився з медиками через погане лікування, тож повідомив про замінування, каже, з відчаю. Проти мінера порушили кримінальну справу за бешкет, самого відправили на психіатричну експертизу.