Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 травня 2011, 13:43 Хуліганство
На Луганщині інспектори ДАІ затримали п'яного водія, який спав у розбитому авто
На Луганщині інспектори ДАІ затримали п'яного водія, який спав у розбитому авто

П'яного водія, що мирно спав при кермі в побитій машині, виявили інспектори ДАЇ Луганщини. Коли розбудили чоловіка, він почав вимагати зустрічі з генеральним секретарем ООН. А коли йому відмовили, вирішив накласти на себе руки.

Того дня Володимир так нажлуктився пива, що ногами пересуватися вже не міг. Але в нього була власна автівка. Якось доповз до машини, сів і поїхав. Проте, майже одразу врізався в паркан.

Андрій Запорожцев, інспектор ВДАІ м. Ровеньків:

- При выезде на место было зафиксировано повреждение этого забора. Там проходил газопровод, что могло повлечь за собой последствия еще хуже.

Утім, водій зумів втекти з місця ДТП. Хотілося хильнути ще, тож доїхав до крамниці, купив кілька літрів пива, все видудлив і вирішив трохи поспати. Аж тут його помітив наряд ДПС. Коли розбудили п'янючого кермувальника, він не на жарт здивувався. Узявся вимагати зустрічі з Генсекретарем ООН. Як відмовили - почав лаятися.

Володимир, водій:

- А ты не имеешь права меня ловить. Ты никто, и зовут тебя никак! Он не имеет права меня здесь ловить! У него наряд-путевки нет.

Щоб аргументи були вагомішими, схопив інспекторів за погони й намагався понизити їх до рядових, згодом облив себе, даївця та авто рідиною, схожою на бензин, і пообіцяв усім зустріч на тому світі. Проте, зустріч перенесли. В райвідділок міліції.

Андрій Запорожцев, інспектор ВДАІ м. Ровеньків:

- При составлении протокола всячески угрожал работникам милиции. Хватался за форменную одежду. Данный водитель был задержан, и доставлен в горотдел для проведения следствия.

Аналіз крові на вміст алкоголю зафіксував перебільшення норми у 12 разів. Нині водій відбуває 7-денний адмінарешт, після цього суд має ухвалити рішення стосовно кермуванням автом у нетверезому стані. Бешкетника можуть оштрафувати на 3,5 тисячі гривень, чи покарати громадськими роботами.