Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 квітня 2011, 10:10 Хуліганство
У Києві чоловік заліз поспати в чужий автомобіль
У Києві чоловік заліз поспати в чужий автомобіль

Нічліг у чужій машині. Мешканця святошинського району Києва звинувачують у крадіжці авто магнітоли. А він твердить, що не злодій. Просто не хотів мерзнути надворі, тому й заліз до чужого транспорту.

Пізно ввечері ця автівка сповістила господарів про небезпеку. На звуки сигналізації чоловік і дружина вибігли на балкон, але не побачили нічого дивного. Та, про всяк випадок, спустилися до машини. Щойно наблизилися, як із салону вискочив чоловік.

Ніна, постраждала:

- Он пытался убежать. Дергала его за петельку сумки, он падал лицом прямо об землю, а в руках была отвертка, не знаю, какое, - он хотел найти ей применение. Он что-то искал в карманах.

Господар повалив незнайомця на землю. У кишені знайшли ножа, а в сумці - кепку та автомагнітолу. Зловмисника передали до рук правоохоронців.

Дмитро Тильний, керівник відділу Святошинського РУ міліції м. Києва:

- Доставлено до райвідділку, де на даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 185 ККУ ч 1.

Затриманий не погоджується. Каже, що ліз до автівки не красти, а хильнути, покурити й відпочити. Коли тікав, прихопив ще й авто магнітолу.

Затриманий:

- Я залез поспать на заднее сидение.

- А почему именно автомобиля?

- А что мне, на улице ночевать?

Нині слідчі перевіряють підозрюваного на причетність до інших автокрадіжок. Хоча ув'язнити його доведеться вже за те, що обібрав цю машину.