Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 грудня 2010, 14:05 Хуліганство
На Сумщині хлопець викрав статую Діда Мороза з-під центральної ялинки
На Сумщині хлопець викрав статую Діда Мороза з-під центральної ялинки

На брудершафт із Дідом Морозом: у Ромнах, що на Сумщині, парубок викрав із-під центральної ялинки статую. Ходив зі старим, обійнявшись, аби наливали. Тверезішав уже у відділку.

Чотирирічну Оксанку матуся привела до центральної міської ялинки. Тепер жінка не знає, що й казати дитині: Дід Мороз зник!

Валентина, мешканка м. Ромен:

- Прийшли - нема нічого. Хотіла показать: Дід Мороз і Снігурочка! А нема нікого!

Ось він, Дід Мороз. Обірваного й без шапки його привезли до реставраторів.

Наталя Мосальова, реставраторка:

- Повернувся до нас назад в такому жалюгідному стані, що в нас просто серце заболіло. Тулуб Діда Мороза був розбитий, шапка загублена, рукавичок також не було. Дождик був обірваний, сніжинки загублені.

Пані Наталя розповідає, лише три дні тому відряджали Діда Мороза при повній параді вартувати під центральну ялинку. Коли файного двометрового дідуся побачив молодий роменець, зрозумів: ліпшого горілчаного брата годі й шукати.

Затриманий:

- Підійшов до ялинки, там стояв Дід Мороз зі Снігурочкою. Я взяв Діда Мороза с целью порозважатися, і пішов в сторону магазина.

Продавчиня:

- Подошел выпивший молодой человек с Дедом Морозом и сказал: "Дайте підзарядиться мне и моему другу!" Я посміялась и закрила форточку.

На двох не налили, але парубок не засмутився - до того встиг видудлити 6 літрів пива. Пішов прогулюватися, обійнявшись із Дідом Морозом.

Затриманий:

- Хотів його порозважатись і на місце поставить, а далі не пам'ятаю.

А далі, опів на третю ночі, унікальну парочку побачив сержант міліції. Саме повертався додому з чергування.

Андрій Рудик, інспектор патрульної служби:

- Я представився цьому громадянину, він майже не відреагував. Я передзвонив у чергову частину, оперативний черговий мені сказав, щоб я привіз цього громадянина в райвідділок.

22-річний шанувальник дідів морозів, як розгледів міліціянта, ляльку кинув і дременув. Далеко не втік, ранок зустрів у відділку. До Нового року суд має визначити товариському молодикові покарання, а викрадений Дідусь має повернутися під ялинку.