Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 грудня 2010, 17:55 Хуліганство
Четверо киян приготували сніданок на вічному вогні
Четверо киян приготували сніданок на вічному вогні

Незвичний сніданок. Четверо киян вирішили влаштувати собі трапезу біля вічного вогню у столичному Парку слави. На полум’ї й їжу готували. Весь процес зафільмували, а відео потім виклали в Інтернеті.

Борис Сачалко, кореспондент:

- Це вічний вогонь у столиці України. Коли на вулиці холодно, біля нього, очевидно, тепліше. Але біля полум’я вони вирішили не лише погрітися, а і поснідати.

Свою трапезу вони ще й зафільмували, відео виклали в Інтернеті.

Мешканці м. Київ:

- Хворі на голову, навєрно.

- Ну, малєнько… неадекватно.

- Звичайно, неадекватно. Так це кощунство.

- Ну, то кощунство... Ну, если тебе надо - иди, сделай костёр,

Юрій Ірхін, психолог:

- В данном случае говорить о наличии каких-либо психических отклонениях не уместно.

Так каже психолог. Це не хвора голова на такі дії надихнула. Це елементарний цинізм.

Юрій Ірхін, психолог:

- Социальная патология, социальная ненависть - это не любовь к определенным слоям населения. К социальным патологиям относятся ксенофобия, национализм разного рода, общественные отклонения. Скорее всего, это издержки - воспитание находящихся в плоскости морали.

Самі собі вирили яму. Відео трапези побачили міліціянти. Вони швидко визначили, хто в цьому кіно в головних ролях. Загалом їх було четверо, усі вони належать до щойно створеного мистецького гуртка. Жінку з цього товариства затримали.

Олександр Радкевич, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

- Відносно неї порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 296 ККУ - грубе порушення громадського порядку. Передбачає обмеження волі строком до 5 років, або позбавленням волі строком до 4 років.

Решту шукають. Водночас міліціянти покарали "своїх". Двох патрульних звільнили, і ще кількох оштрафували. Це за те, що не зупинили їдців.

Олександр Радкевич, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

- Невідомі в супроводі працівників міліції вийшли за територію парка, працівники міліції далі продовжили патрулювання парком. Група людей почекали біля входу і, скориставшись тим, що навколо немає працівників міліції, вони знову повернулися до пам’ятника.

Нині пам'ятник знову охороняють. Тепер міліціянти наглядатимуть за ним пильніше, бо знають: на кону робота.