Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 грудня 2010, 16:15 Хуліганство
На Львівщині вітчим поранив падчерку ножем, після чого повісився
На Львівщині вітчим поранив падчерку ножем, після чого повісився

У Червонограді вітчим поранив пасербицю ножем, і одразу потому вкоротив собі віку. Правоохоронці знайшли повішеного пенсіонера на залізничному мості.

Що стало приводом до фатальної сварки - пані Інна й не згадає. Каже, щось несуттєве - адже вітчим, коли випивав, любив поскандалити. Була 10-та ранку, і жінка якраз поралася на кухні. Намагалася уникнути суперечки та не вийшло.

Інна, постраждала:

- Потім поніс лайливі слова в мою адресу, я як, у відповідь, може, й не мовчала. Просто мені було обідно. І він схопив ножа, мені нікому було оборонитися. Я сама оборонялася. Він мене чуть-чуть тільки чиркнув, і я в кімнату сховалася.

Ніж лише подряпав руку, та жінка злякалася і кинулася викликати міліцію. Почувши телефонну розмову, вітчим пішов з дому. Правоохоронці знайшли бешкетника, та було запізно - він уже сам покарав себе.

Андрій Фарина, слідчий Червоноградського МВ міліції:

- Працівниками міліції було встановлено, що даний громадянин закінчив життя самогубством, а саме - повісився на мості.

Шістдесятирічний чоловік повісився на залізничному мості неподалік свого дому. Навіть в останні миті життя його "порадницею" була оковита.

Андрій Фарина, слідчий Червоноградського МВ міліції:

- Біля трупа знаходилася пляшка горілки ємністю півлітра. Була надпита, тобто даний громадянин перш ніж повіситися, скорше за все, вживав алкоголь.

Пані Інна вітчима жаліє, каже, людиною був хорошою. Та й стосунки їхні були теплими. Але не тоді, коли випивав.

Інна, постраждала:

- Він не пив, коли пенсія закінчувалася. В ті дні він прекрасна людина взагалі був. А пенсія починалася - і все, в нього друзі.

Загиблий колишній гірник. Шахтарської пенсії розміром півтори тисячі гривень, зазвичай вистачало на кілька днів пиятики. Того трагічного ранку гроші якраз закінчилися, розповідає пасербиця. Тож, що коїлося в голові самогубці, який не просихав уже 4 дні поспіль, можна лише здогадуватися.

Андрій Фарина, слідчий Червоноградського МВ міліції:

- Можливо, подумав, що міг нанести якісь їй тілесні ушкодження серйозні. Можливо, злякався.