Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 листопада 2010, 13:14 Хуліганство
В Івано-Франківську хлопець по велінню "з космосу" викрав і розбив "Хонду"
В Івано-Франківську хлопець по велінню "з космосу" викрав і розбив "Хонду"

Викрав автомобіля, збив дитину й ледь сам не вбився. Так молодик в Івано-Франківську намагався втекти від інспекторів ДАЇ.

Пані Любов, власниця викраденої автівки, про пригоду дізналася від свого сина. Він лише на кілька хвилин зоставив машину без нагляду. А коли повернувся, застав на вулиці лише перелякану свою дитину.

Любов Кузенко, власниця викраденої автівки:

- Син вийшов з машини, дитина сиділа збоку. Пішов в банкомат зняти гроші. Підійшов якийсь незнайомий чоловік, сказав дитині: "Ти хочеш покататися?" Дитина налякалась, вискочила з машини, а він йому каже: "Позвони папе." Дитина вискочила, а він зразу сів за руль і рванув.

Справжні перегони за участі викраденої "Хонди" й шести патрульних авт бачили перехожі на вулицях вечірнього Івано-Франківська. Утікач вискочив на дорогу з одностороннім рухом. Урізався в кілька автівок, навіть покалічив дитину.

Іванна Стефуришин, мати постраждалого хлопчика:

- Я їхала, побачила, що мені на зустріч їхала "Хонда Акорд"темно-синього кольору. Побачила, що виїжджає на бордюр, і потім від одної машини почав плясати. Ну, я метр, максимум, що я могла втікти. І він вдаряється в оту сторону, отам, де сиділа дитина. Ну і дальше він поїхав по інших машинах. Забій коліна, ну, і психічно налякався сильно.

Ігор Дорош, заступник керівника відділу УДАІ м. Івано-Франківська:

- Ми переслідували його, він рухався на зустріч основному потоку транспортних засобів, розбив 6 автомобілів.

Вечірні перегони завершилися перемогою інспекторів. Затриманого водія зачинили в ізоляторі.

Василь Гультайчук, керівник відділу ГУ МВС України в Івано-Франківській області:

- Він розповідає про зв'язок з космосом, начебто йому звідти надійшла інформація, щоб викрасти авто китайського виробництва, і на ньому він має їхати до Києва.

Міліціянти перевіряють, чи перебуває затриманий на обліку в нарколога і психіатра. Викрадачеві призначили психіатричну експертизу, щоб дізнатися, чи він осудний.