Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 вересня 2010, 15:15 Хуліганство
У Запоріжжі п'яний працівник автомийки викрав і розбив мікроавтобус
У Запоріжжі п'яний працівник автомийки викрав і розбив мікроавтобус

Вирішив покататися й розбив чуже авто. У Запоріжжі п'яний працівник автомийки вкрав маршрутного мікроавтобуса. В результаті - два розтрощені світлофори і стільки ж понівечених білбордів.

ДТП сталася на Набережній магістралі Запоріжжя. Мікроавтобус "Фольксваген" нісся з чималою швидкістю. За словами свідків, біля одного з перехресть машину підрізала інша автівка. Маршрутку занесло праворуч - двох світлофорів як й не було. Далі розвернуло ліворуч - два білборди втратили первісний вигляд.

Микола Александров, голова правління компанії з обслуговування світлофорів:

- Стойка та вылетела, светофор разбит, а что с аппаратурой - мы пока не знаем.

- Навскидку, долго придется ремонтировать?

- Все зависит от того, какие материалы нужны, будем пытаться восстанавливать. Точно не скажу.

Підпилий водій відбувся легким переляком. Його доправили у найближчий відділ міліції. Там з'ясували, що він - працівник однієї з автомийок. Мікроавтобус взяв на роботі - покататися.

Віктор Середа, керівник відділу ДАІ м. Запоріжжя:

- Вчера вечером владелец микроавтобуса "Фолькваген" поставил свой автомобиль на мойку для проведения мойки и химчистки. Мойщик этого предприятия употребил спиртное и самовольно взял этот автобус, выехал на проезжую часть и на Набережной, совершил ДТП.

Тепер проти любителя покататися під мухою можуть порушити кримінальну справу. Крім цього, він має відшкодувати гроші за ремонт понівечених світлофорів та автівки.