Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 червня 2010, 10:51 Хуліганство
Хлопець напідпитку "замінував" ДніпроГЕС
Хлопець напідпитку "замінував" ДніпроГЕС

Мабуть, багато випив, та й фантазія непогана. Адже вигадати неймовірну історію про судний день і замінувати ДніпроГЕС 15-тьма кілограмами гексогену на здорову і тверезу голову тяжко. Чолов'яга, що назвався адептом церкви "Останні дні", двічі дзвонив до правоохоронців. Мовляв, дуже нервував, щоб обов'язково приїхали.

Судний день для мешканців Запоріжжя настав: "ДніпроГЕС" буде висаджено в повітря". З такими словами до міліції зателефонував чоловік, що назвався адептом церкви "Останні дні". У час пік греблю довелося перекрити. До місця ймовірного теракту зігнали багато правоохоронців і рятувальників. За годину на "102" подзвонив то самий громадянин і заявив: під дамбу закладено 15 кілограмів гексогену.

Наталія Зінченко, заступник керівника відділу Ленінського РВ міліції м. Запоріжжя:

- При общении с ним пояснил, что он позвонил второй раз, чтобы убедиться, что туда действительно выедет милиция. Шутка у него такая своеобразная.

Правоохоронці з'ясували: першого разу телефонували з таксофона, другого - з мобілки. За лічені години з'ясували особу. Коли міліціянти затримували "телефонного терориста", він був напідпитку. Так пожартував 25-річний молодик - не вперше. Цьогоріч проти нього вже порушили кримінальну справу - за замінування психіатричної лікарні.

Затриманий:

- Да, совершил ошибку. Мне очень неприятно. Больше такого не повторится.

- А у Вас не было подобных эксцессов раньше?

- Нет.

- А коммунарским райотделом возбуждалось в отношении вас дело?

- Не знаю.

Правоохоронці вирішують питання про вживання запобіжних заходів щодо мінера. Кримінальну справу вже порушили. З'ясували: затриманий перебуває на обліку у психлікарні.