Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 травня 2010, 13:32 Хуліганство
Троє полтавських хлопців напилися й розбили чужий автомобіль
Троє полтавських хлопців напилися й розбили чужий автомобіль

Хотіли покататися, та не вміли. Троє полтавських учнів потрапили в ДТП, не проїхавши й метра. Тепер відшкодовуватимуть збитки й відповідатимуть за викрадення авта.

"Того дня ми пили пиво", пригадує учень ПТУ Андрій. Бурштиновий напій його товариство полюбляло. І цмулило його не пляшками, а літрами. Певного дня хлопці так надудлилися, що нездужали йти. Вирішили під'їхати.

Андрій, підозрюваний:

- Мы выпили с друзьями прилично пива. Литров по пять. Не знаю, что в голову взбрело. Подошел к машине, разбил стекло, потянул провода, где зажигание, и она завелась.

Заведеному двигунові хлопці зраділи - й гайда кататися. Наймолодший приятель навіть їхати не міг, лишився спочивати на узбіччі. Та подорож викрадачів закінчилася одразу.

Олег Полтавець, т.в.о. керівника Жовтневого РВ міліції м. Полтави:

- Хотіли поїхати, але, не справившись з керуванням, врізалися у стоячий поруч автомобіль.

Вранці до міліції звернувся власник "ВАЗівки" й повідомив, що хтось розбив його авто. Того таки дня правоохоронці впіймали підозрюваних.

Олег Полтавець, т.в.о. керівника Жовтневого РВ міліції м. Полтави:

- На даний час по даному факту порушено кримінальну справу ч. 2 ст. 289 КККУ щодо незаконного заволодіння авто.

Третій парубок уникне покарання. Позаяк був надто п'яний і не брав участі у викраденні. Та слідчі обіцяють йому й його батькам довгі профілактичні повчання про шкоду алкоголю.

Олександр Дем'янчук. Олександр Петрушко. НТН.