Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 травня 2010, 13:29 Хуліганство
У Запоріжжі двоє хлопців влаштували стрілянину з пневматичної рушниці
У Запоріжжі двоє хлопців влаштували стрілянину з пневматичної рушниці

Прогулянки з рушницею в руках. У Запоріжжі троє молодиків влаштували стрільбище посеред вулиці. На щастя, влучили у дерева та припарковану машину. Бешкетників одразу ж скрутили правоохоронці.

Пиво, горілка, стрілянина з рушниці! Вечірні посиденьки троє безробітніх влаштували ще ті! Розігрілися оковитою - потягло позмагатися з пневматики у влучності. Спочатку з балкону - по птахах. Але такі вправи до душі не припали. Занадто малі та надмірно швидкі - влучити у пернатих не вдалося. У пошуках більших мішеней вийшли на двір.

Євген Слабишев, перший заступник керівника Ленінського РВ міліції у м. Запоріжжі:

- Выйдя на улицу, не отдавая себе отчет своим действиям, начали производить выстрелы в автотранспорт, не обращали внимания на граждан, детей, которые в это время находились на улице, тем самым могли причинить более тяжкие последствия, чем они сделали.

З великою мішенню справи пішли куди веселіше. Кілька пострілів - і розтрощене лобове скло припаркованої автівки. Зупинити стрільців власник легковика не ризикнув - викликав на підмогу міліціянтів. З гарячим дулом і порожньою коробкою від набоїв ті у розпал стрільбищ молодиків і скрутили.

Євген Слабишев, перший заступник керівника Ленінського РВ міліції у м. Запоріжжі:

- Прибывшая на место следственно-оперативная группа задержала троих молодых ребят в состоянии алкогольного опьянения, у которых была воздушка, и которые осуществляли выстрелы по стоящим во дворах автомобилям, а также по иным предметам.

По птахах цілилися, виправдовується затриманий. А насправді то пиво винне.

Затриманий:

- Попал из винтовки в стекло машины.

- А почему ты вообще из нее стрелял?

- Птиц хотел пострелять. Но так получилось, что попал в машину. Пришли к другу, давно не виделись. Пили пиво сначала. А потом я взял, начал стрелять. Все.

Молодшому - 18, старшому - 20. З навчанням не склалося, працювати не хотілося. Та шанс опанувати професію у юнаків буде: у виробничих цехах за ґратами. Вечірня стрільба може їм коштувати чотирьох років ув'язнення.

Інна Дудченко, Олександр Вовкодав, Запоріжжя, НТН.