Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 травня 2010, 11:04 Хуліганство
У Харкові невідомі облили 6 іномарок кислотою
У Харкові невідомі облили 6 іномарок кислотою

Новий спосіб класової боротьби розгорнув харківський пролетаріат. На одному з подвір'їв облили кислотою сім автівок, і зловмисник пошкодив тільки дорогі іномарки.

Сергій Рябко, постраждалий:

- Вот здесь оно было. Попробовал тряпкой стереть, и у меня вместе с тряпкой снялась краска с машины.

Залишив автівку на півгодини, а коли повернувся - побачив отаке, розповідає Сергій, власник "Міцубіші Лансер". Стверджує, припаркувався, як і завжди, на своєму місці у дворі. Ні на газоні, ні на дитячому майданчику - у спеціальній кишені.

Сергій Рябко, постраждалий:

- Это, может быть, как какой-нибудь умалишенный, так и можно подозревать парковщиков - им чем больше клиентов, тем лучше. ЖЭК, бабушек…

Сергій та шестеро його колег-водіїв перераховують потенційних підозрюваних: хто міг облити автівки їдкою рідиною. У списку - і власники приватних стоянок, і незадоволені засиллям машин у дворі сусіди. І просто заздрісники.

Новенька "Мазда" Володимира нині на СТО. Каже, фарбування не з дешевих - щонайменше, тисяча доларів.

Володимир Шуков, постраждалий:

- Такое впечатление, что на машину просто вылили банку. На двери правой пассажирской был еще выведен как знак вопроса - вопросительный знак

Постраждалі кажуть, напевне, таким чином зловмисник виплеснув свою ненависть до дорогих авт. Адже трьох "вітчизняних" не чіпав.

Денис Єрмаков, постраждалий:

- Хотелось бы. Главное, чтобы нашли, кто это сделал. Дело принципа.

Міліція лиходія шукає, але без особливих сподівань на успіх. Тільки в разі, якщо знайдуть та він зізнається у скоєному, порушать кримінальну справу. Тим часом, кислотний борець з класовою нерівністю і досі гуляє Харковом.

Ганна Силаєва, В'ячеслав Душка, Харків, НТН.