Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 квітня 2010, 12:22 Хуліганство
В Одесі телефонні терористи "замінували" дев'ятиповерхівку
В Одесі телефонні терористи "замінували" дев'ятиповерхівку

Несмішні розваги: в Одесі замінували дев’ятиповерхівку. Мешканці одного з будинків пережили неабиякий переляк.

Переполох підняв на ноги усіх мешканців дев’ятиповерхівки по вулиці Люстдорфська дорога. О двадцять другій усіх пожильців попросили зібрати речі й негайно вийти на вулицю.

Віктор Гордієнко, мешканець м. Одеси:

- Приехала МЧС, пожарная, скорая, милиции полный двор, огородили вот здесь от этого стола до того, оба подъезда. Начали, я вышел на улицу как раз. Говорят, выводите всех на улицу, забирайте все документы, ценности, выводите на улицу всех.

Вибухівку шукали півтори години. Увесь цей час люди стояли просто неба. Найгірше довелося літнім людям та дітлахам. Наталя - мати трьох малюків. Каже, родина вже лягала спати, коли в двері постукали.

Наталя Кришталь, мешканка м. Одеси:

- Милиционер пришел без двадцати десять. Мы лежали, один спал, папа на работе наш был. Поэтому мы пока собрались, немножко так перепугались.

Никита, старший сын:

- Это был все обман. Это обманули все люди. Люди могут обманывать хорошо!

Звідки надійшло повідомлення про замінування будинку, ще з’ясовує міліція. Та сусіди подейкують, що причина злого жарту - консьєрж. Віднедавна в під’їзді встановили нові двері та домофон. І декому, мовляв, це не сподобалося.

Віктор Гордієнко, мешканець м. Одеси:

- Кто за консьержку, кто за двери. И получается так, что подъезд разделился на две части.

- А кто вызвал?

- Раз нема консьєржки, значить вам - нате.

Валентина Фарковська, мешканка м. Одеси:

- Штрафовать надо, та и все. Это ж не первый раз. Я живу на Люстдорфской дороге, 121, у нас тоже такая петрушка была. Слава Богу, все обошлось.

Жартівника, який влаштував таку катавасію, розшукують. Мешканці будинку - аби висловити своє обурення, міліціянти ж - оштрафувати.

З Одеси - Оксана Піднебесна, Влад Величко, НТН.