Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 березня 2010, 10:18 Хуліганство
На Полтавщині чоловікові вдалося здійснити 4 злочини за одну годину
На Полтавщині чоловікові вдалося здійснити 4 злочини за одну годину

Чотири злочини в одному місці продовж однієї години! Такий своєрідний рекорд установив мешканець села Харківців, що на Полтавщині. 23-річний чоловік запевняє, що жодного лихого наміру не мав, просто з друзями хильнув.

Бешкет, пограбування, бійка, вбивство. Події вечора 23-річний молодик пам’ятає невиразно. З другом випив і пішов селом. З вікон одного з будинку линув веселий гомін - вирішили завітати на вогник. 72-річна господиня іменини справляла. Непроханих гостей попросили піти. Ображений прибулець відповів кулаками. На оборону хазяйці став пес.

Постраждала:

- А когда у нас все это произошло, она кинулась меня защищать. Когда он достал ножик, она ж кинулась на него, и он со всего размаху воткнул его. А что еще рассказывать? После этого она запищала, и все.

Бенкет зіпсовано, улюбленець господині вбитий, у самої жінки синці й перелам руки. Та й тут хлопець не зупинився. Покидаючи будинок, вирішив ще й дублянку чужу прихопити.

Затриманий:

- А що ви з собою прихопили?

- Дубльонку, куртку. Не знаю, нащо я її брав.

Яка муха вкусила, чому взагалі до чужого будинку вдерся - затриманий пояснити й сам не може. Утім, виправдатися прогалиною в пам’яті і хмільним станом парубкові не вдасться. Ще й рік не минув, як молодик термін за інший злочин дістав, але лишився на волі: дали три роки випробування. Виходить, довіри суду не виправдав, тож відповідатиме за всіма статтями.

Сергій Кудеря, заступник керівника Лохвицького РВ міліції:

- Порушені кримінальні справи по статтям 122-й, 186-й, 296-й і 299-й Кримінального кодексу України - це хуліганство, відкрите заволодіння чужим майном, нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості і жорстоке поводження з твариною.

Інна Дудченко, Олександр Петрушко, Полтавська область, НТН.