Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 лютого 2010, 13:18 Хуліганство
У Вінниці схопили хулігана зі зброєю
У Вінниці схопили хулігана зі зброєю

По пиво зі зброєю. У Вінниці схопили бешкетника, що в місцевій кав'ярні грався пістолетом. Продавщиця одразу натиснула "тривожну кнопку". Під час затримання молодик погрожував міліціонерам розправою.

З кав'ярні, розташованої у Старій частині Вінниці, на пульт централізованої охорони надійшов сигнал "тривога". За лічені хвилини на місце прибули правоохоронці. Тривожну кнопку натиснула працівниця закладу після того, як у руках одного з відвідувачів побачила пістолета.

Продавщиця:

- Мені сказали, що він зі зброєю. Тут же люди ходять. І я тут. І каса. І відповідальність на мені.

Озброєного відвідувача затримали на вулиці. Пневматичного пістолета вилучили.

Сергій Кривенко, співробітник ДСО:

- Чинив опір. Була застосована сила. Швидко одягнені наручники, чим скрили його дії. І був загружений в службовий автомобіль. При доставці і райвідділ вів себе нахабно. Висловлювався нецензурною бранню в сторону працівників міліції. Погрожував фізичною розправою тим, хто на нього вказав в магазині.

Коли 25-річний молодик трохи вгамувався, пояснив, що він із приятелем після похорону зайшов до кав'ярні пом'янути померлого. А пневматичну зброю придбав улітку в місцевій крамниці. Для самозахисту. Каже, в закладі нікому не погрожував.

Підозрюваний:

- В мене, виходить, дістав гроші із кармана, в мене впало 10 рублів. Я наклонився підняти їх. І в мене, виходить, пістолет випав. Я його підняв, поставив на місце. За штани. Взяв пачку сигарет. Вийшов.

Тепер окрім адміністративної відповідальності за непокору міліції затриманому загрожує кримінальна - за бешкет. Доведеться йому заплатити 136 гривень штрафу. Зброю ж конфіскують.

Юлія Шипунова. Олександр Миронов. Вінницька область НТН.