Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 лютого 2010, 11:37 Хуліганство
Двоє парубків у Дніпропетровську влаштували полювання на перехожих
Двоє парубків у Дніпропетровську влаштували полювання на перехожих

Кортіло полювати, а до лісу далеко. Не міркуючи багато, двоє мешканців Дніпропетровська влаштували лови, не виходячи з квартири. Дістали рушницю й ну гатити в ящики та бляшанки в оселі. Потім - у перехожих.

Будинки - за дерева, сусіди - за дичину. Нічне полювання посеред міста влаштували двоє молодиків. Добряче хильнувши, студенти узяли рушницю. Щойно її придбали, тож нетерпеливилося перевірити у справі. Спочатку кулі полетіли в ящики й бляшанки у квартирі. Потім один із юнаків відчинив вікно. Перехожі спочатку навіть не здогадувалися, що стали жертвами п’яного полювання. Із синцями й гематомами, які дістали на вулиці невідомо звідки, зверталися до медиків.

Сергій Бабенко, заступник керівника Бабушкінського РВ міліції м. Дніпропетровська:

- Травмы разной степени есть. В основном легкие телесные повреждения, ушибы, гематомы.

До лікарів звернулися восьмеро, із заявами до міліції - вже десятеро. У скількох встиг влучити дніпропетровський "снайпер", тепер з’ясовують слідчі. Міліціонери полегшено зітхають: минулося без тяжких поранень. Зброя не бойова: травматична. До перехожих було далеко. Та й одяг на них товстий. Утім стрільцеві це покарання не пом’якшить.

Сергій Бабенко, заступник керівника Бабушкінського РВ міліції м. Дніпропетровська:

- В момент задержания вышеуказанный гражданин находился в состоянии алкогольного опьянения. Свои действия он пояснил очень просто: он развлекался таким способом, не осознавая степени тяжести впоследствии.

Гуляли хлопці не вперше. Сусіди про бешкетників навіть чути не хочуть.

Сусід:

- Ой, давайте не будем на эту тему.

- Ну, вы страдали от таких соседей?

- Естественно.

- Почему?

- Почему страдал? Потому что всюночные варьете здесь.

П’яних молодиків зі зброєю і п’ятьма ще не використаними коробками патронів затримали. Власник, 17-річний студент фізико-математичного факультету, запевняє: усе придбав у крамниці. Потрібні на це три тисячі гривень узяв у батьків. Тепер міліціонери шукають продавця, який віддав зброю неповнолітньому. Молодика і його 19-річного друга тепер судитимуть. За нічні розваги їм загрожує до 7 років ув’язнення.

Інна Дудченко, Артур Терещенко, Дніпропетровськ, НТН.