Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 грудня 2009, 13:43 Хуліганство
Харківські хулігани розтрощили 13 трамвайних вагонів
Харківські хулігани розтрощили 13 трамвайних вагонів

Тринадцять трамвайних вагонів не вийшли вранці на маршрути у Харкові. Вночі невідомі пробралися в депо і розтрощили їх. Бешкетників тепер шукає міліція. А харківський "Електротранс" підраховує збитки і цікавиться, де в той час була охорона.

Трамваї не просто розтрощили, розповідають у депо. Невідомі підключили вагони та гралися, наче в квача зіштовхували вагони один з одним. Звуки почули робітники парку, які працювали вночі.

Микола Радченко, головний інженер "Міськелектротранс":

- Перегонщица, которая выгоняла на площадку вагон, услышала глухие удары на площадке. Она оставила вагон и вернулась на территорию ремонтного цеха, чтобы предупредить мастера и сообщить. Взяли перегонщиков, мастера и пошли на площадку туда посмотреть, что там случилось.

Викликали міліціонерів. Ті оглянули місце злочину, зібрали докази, тепер розшукують винних.

Ігор Шередега, в.о. керівника відділку Московського РВ міліції м. Харкова:

- Был собран первичный материал. Сейчас все силы Салтовского отдела милиции мобилизованы на раскрытие данного преступления.

У керівництва комунального підприємства "Міськелектротранс" є запитання до охорони. Стежить за порядком у депо приватна фірма.

Сергій Почепецький, директор "Міськелектротранс":

- Что делала, чем занималась охрана? Я сам не знаю, чем она занималась. На все вопросы к охране они говорили: мы ходили - все было нормально. Как было нормально, если повреждены 12 вагонов, я не знаю.

Якщо слідство дійде висновку, що охорона проявила недбалість, від послуг фірми відмовляться, обіцяє директор. В місті ж подейкують, що бавилися у депо колишні працівники. Справи у трамвайників не вельми добрі, їм кілька місяців не платять зарплатні. Мовляв, скривджені таким чином помстилися, адже, звичайний хуліган навряд чи зможе зрушити з місця трамвай.

Ганна Силаєва, В’ячеслав Душка, Харків, НТН.