Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 грудня 2009, 09:41 Хуліганство
Харківським правоохоронцям повідомили про замінування супермаркету
Харківським правоохоронцям повідомили про замінування супермаркету

Сьогодні о восьмій ранку робочий день в одному з харківських супермаркетів почався з евакуації. Анонім повідомив правоохоронців про замінування торговельного центру. Вибухівки не знайшли, тепер шукають того, хто телефонував.

Уранці покупців у супермаркеті було небагато. На повідомлення про можливість вибуху відвідувачі реагували спокійно, а продавці - навіть із гумором: цей заклад мінують не вперше. Скаржаться тільки на холод, гріються в переході метра.

Ганна, продавчиня:

- Обычный день. Работали, всё. Объявили по громкой связи: покинуть помещение по техническим обстоятельствам. Сперва покупатели, потом - персонал. Все спокойно. Все оделись. Не было такого, что в формах повылетали раздетые.

Володимир, мешканець м. Харкова:

- Жду, покуда откроют. Чтоб купить что-то. Потому стоим и ждем, мерзнем покуда.

Шукали вибухівку три години - і не знайшли. Тепер власники торговельної мережі підраховують збитки від вимушеного простоювання і роблять припущення про таємних ворогів бізнесу. Правоохоронці погрожують карою телефонним жартівникам.

Андрій Мухатаєв, керівник управління СБУ в Харківській області:

- Сегодняшнее - тринадцатое на протяжении года сообщение о заминировании тех или иных объектов. Существует определенный порядок действий, где задействуются силы милиции, наши силы, по линии антитеррористического центра в том числе. И устанавливаются лица, которые звонили, если эта информация не подтверждается.

Знайшла й покарала служба безпеки України шістьох із тринадцятьох цьогорічних "мінерів".

Ганна Силаєва, В’ячеслав Душка, Харків, НТН.