Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 грудня 2009, 14:31 Хуліганство
Кількасот харків’ян стали жертвами телефонної терористки
Кількасот харків’ян стали жертвами телефонної терористки

Жіночий голос повідомив про вибухівку у двох супермаркетах. Оголосили навіть час імовірних вибухів. У магазинах саме перебувало більше шестисот людей.

До повідомлень про вибухівку у супермаркетах харківська міліція ставиться вкрай серйозно. Бо двічі магазини таки підривали. Цього разу мінування було фальшивим. Щоб переконатися в цьому, правоохоронцям знадобилося чотири години.

Вадим Шкуропатський заступник керівника Дзержинського РВ міліції м. Харкова:

- Поступило на "02" сообщение о том, что заминированы супермаркеты "Восторог" на улице Клочковской и на станции метро Пролетарской. На данный момент работает следственно-оперативная группа, работает взрывотехническая группа, вызвана кинологическая служба с собакой, работают, осматривают данное помещение.

Не знайшовши пекельної машинки, міліція почала шукати мінера. Дзвінок надійшов на номер сто два. Людина, яка телефонувала, назвалася Миколою. Але склалося враження, що абонент тільки прикидається чоловіком: голос скидався на жіночий.

Валентин Фесюнін заступник керівника ГУ МВС у Харківській області:

- Было установлено лицо, которое звонило на данный телефон. После установления было задержано лицо и доставлено в главное управление для дачи показаний по материалам уголовного дела.

Затримана - п’ятдесятисемирічна харків’янка. Чим їй не догодили супермаркети, пояснити не змогла. Правоохоронці припускають, що замінувати крамниці її спонукали життєві проблеми.

Ганна Силаєва, В’ячеслав Душка, Харків, НТН.