Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 липня 2016, 01:38 Допоможіть
Талановитий хлопець - жертва лікарської помилки - потребує допомоги
Талановитий хлопець - жертва лікарської помилки - потребує допомоги

Невдала операція на хребті зробила зовсім молодого, 19-річного Євгена - інвалідом. Через маленьку помилку у хлопця тепер паралізована нижня частина тіла. Утім, батьки зовсім не прагнуть покарання для лікарів. Головне - якомога швидше повернути сина до повноцінного життя.
 
Це останні світлини, де 19-річний Євген стоїть на власних ногах. Їх зробили на початку 2016-го в Києві - за кілька днів до фатальної операції. Мати хлопця розповідає: все починалося з важкої форми сколіозу. Хвороба швидко прогресувала.

Наталя Волокита, мати хлопця:

- Происходило искривление позвоночника, оно происходило - в виде доллара позвоночник становился. Естественно, происходила травматизация внутренних органов. Нарушались органы - и лёгкие, и сердце. 

Родина наважилась на кілька вкрай складних операцій. Але наслідки втручання столичних хірургів виявилися непередбачуваними. Хлопець тепер взагалі не може ходити.

Наталя Волокита, мати хлопця:

- Перед операцией нам говорили, что на пятый день нас выпишут, на второй день его поставят на ноги - будет ходить, пойдёт. Но, к сожалению, вот эти пять дней растянулись уже на полгода.

Женько не втрачає оптимізму й вірить в своє одужання. В планах на наступний рік - вступ до ВИШу. А поки що хлопець багато читає й опановує фотосправу.

Євген Волокита, потребує допомоги:

- Пока у меня обычный фотоаппарат, которому уже много лет, но это пока как увлечение. В дальнейшем, возможно, я куплю себе более лучший фотоаппарат и буду заниматься более профессионально.

Євген демонструє свій творчий доробок - яскраві світлини. Майже на всіх роботах - види Дніпра. Хлопець страшенно любить рідне місто, однак насолоджуватися його краєвидами, як раніше, не може. Кожний вихід  з оселі - справжнє випробовування.

Євген Волокита, потребує допомоги:

- Если раньше я мог выходить хоть каждый день, то сейчас это очень сильно ограничивается, потому как лестницы, бордюры я преодолевать сам не могу, родители на работе...

Надія на повноцінне життя для Євгена ще не згасла. Хлопцю терміново потрібна реабілітація в спеціальному центрі. Він в Україні лише один. Вартість річного курсу, а саме стільки потрібно часу на одужання - понад вісімсот тисяч гривень. Знайти такі кошти самостійно батьки не взмозі. Тож родина дуже розраховує на допомогу небайдужих людей.

Реквізити для допомоги:
Карта Приват Банку 5168 7420 2316 0033 - мама Євгена, Наталя Волокита
Моб. тел. 067-251-32-35.