Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 квітня 2016, 21:02 Допоможіть
Маленька Ганнуся зі страшними опіками потребує допомоги
Маленька Ганнуся зі страшними опіками потребує допомоги

Трирічна дівчинка буквально зварилася у гарячій воді. Маленька перечепилася та впала у відро з окропом, яке чомусь стояло на підлозі. Вже кілька діб лікарі рятують Аню від страшенних опіків.

Котру добу Юлія сидить біля ліжка доньки в реанімації. Її маленька донечка зварилася у відрі з окропом! І хоч гострий біль й шок позаду, дівчинка у великій небезпеці.

Валерій Кім, лікар Харківської лікарні швидкої медичної допомоги:

- У нее тяжелая травма, которая напрямую угрожает жизни такого ребенка. Потому что более 40 процентов поверхности тела обожжено. Из которых наверное, половина - это глубокие.

Анєчка дуже квола і сумна, майже не реагує на спроби мами розважити її. Загальмований стан дівчинки - це гостра токсемія, яка наступає після шоку. І це найбільш небезпечний період.

Юлія Куліш, мати:

- Не плачет, поначалу она плакала, я у доктора спрашивала... Потом она начала лежать просто… спит и молчит. Она не хочет разговаривать со мной. Воды попросит - и все.  Хочется поговорить с ней. Я ее пытаюсь - и так, и так. Она улыбнется - и все, и дальше спать.

Нещастя сталося в гуртожитку, де живе маленька родина Кулішів. Юлія розповідає, що залишила донечку в кімнаті на кілька хвилин, але та тихенько пішла за нею.

Юлія Куліш, мати:

- Соседка оставила ведро, и Аня выходила из комнаты тоже, задом выходила, получается. Она прям под дверями оставила это ведро. И она выходила из комнаты задом и прям села в это ведро. Соседка бросила это ведро и ушла где-то.

- С горячей водой?

- С кипятком. Только она сняла с газа его.

Обпечену й перелякану Анєчку, яка знемогала від болю, везли аж у Харков, а це кілька годин їзди від Лозової, де мешкає родина.

Валерій Кім, лікар Харківської лікарні швидкої медичної допомоги:

- Поэтому он был привезен в таком заторможенном очень состоянии, с нестабильной гемодинамикой, без пульса на периферических артериях.

Лікарі зробили що могли. Тепер дівчинку чекає довге й дуже дороге лікування.

Юлія Куліш, мати:

- Суммы? Ну вот мы вчера скупились на 9.200. Это только на 3 дня. И неизвестно, что дальше будет.

У дівчинки обпечена майже половина тіла - спина, ніжки, живіт, ручка. Коли рани загояться - потрібні будуть численні пересадки шкіри, а потім й пластичні операції, щоб тіло дівчинки не залишилось спотвореним шрамами. Але це ще не скоро - спершу тижні лікування в опіковому відділенні.

НОМЕР КАРТИ ПРИВАТБАНКУ
5167 9872 0889 7617
ТЕЛЕФОН +38 099 44 24 327
МАМА, ЮЛІЯ КУЛІШ.