Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 березня 2016, 21:08 Допоможіть
Родина благає допомогти врятувати сина, чоловіка, тата
Родина благає допомогти врятувати сина, чоловіка, тата

Півтора тижні в комі. Родичі 32-річного Ігоря благають про допомогу. У чоловіка діагностували пухлину головного мозку. Доки медики боролися із раком, у хворого розпочалася пневмонія. Зараз Ігор у реанімації. І кожен день лікування коштує величезних грошей, яких в звичайній родині просто немає.

- Тягнись, тягнись. Давай еще.

На цих кадрах  Ігор тренує дворічного синочка. Їм так весело разом. Здавалося, ніщо не може зіпсувати сімейну ідилію. Доки не прийшла біда. 

Ірина Шевченко, дружина хворого:

- Мы ехали по трассе, и он говорит: у меня что-то в глазах все плывет. Пошли к офтальмологу. Он посмотрел, говорит - все нормально. То есть не в этом проблема. Но зрение начало падать дальше.

Ігоря оглянув і невропатолог. Після довгих обстежень вердикт медиків пролунав, як вирок. Неоперабельна пухлина головного мозку. 

Ірина Шевченко, дружина хворого:

- Только лучевой терапии она, может, поддастся. Мы начали курс лучевой терапии. Ему становилось все хуже по состоянию общему. Он не мог ни сидеть, он не мог ни стоять, он только лежал.

І тут сталося друга біда. Внаслідок променевої терапії імунітет Ігоря знизився до критичної межі. У чоловіка розпочалося двостороннє запалення легень. Він впав у кому. Зараз Ігор - в реанімації приватної клініки. На штучній вентиляції легень.

Максим Перебийніс, завідувач відділу анестезіології та інтенсивної терапії:

- В нього є важка дихальна недостатність і серцева недостатність, яка спричинена цією легеневою недостатністю. Є ознаки деструкції легень, тобто розпаду легеневої тканини.

У стані коми Ігор уже півтора тижня. І хоча лікарі не роблять жодних прогнозів, родина чоловіка сподівається, що він таки видужає. 

Ірина Шевченко, дружина хворого:

- Ребенок его очень любит и ждет. Постоянно зовет его - папа. Даже сегодня утром сквозь сон кричал - папа, папа. Дверь открывается, он думает, что это папа пришел.

Вони щодня плачуть та моляться. І чекають хороших звісток. Проте, допомагати Ігорю дедалі тяжче. Один день лікування у клініці коштує близько тридцяти тисяч гривень. Доброчинні фонди відмовилися допомагати родині, бо зазвичай дбають про хворих дітей та переселенців.

Людмила Шевченко, мама хворого:

- Ми вже продали машину. Все, що можна, виставляємо на продаж, щоб зібрать хоч якісь кошти. Я дуже прошу усіх людей добрих і небайдужих. Допоможіть нам, будь-ласка, врятувать мого сина Ігоря.

Родичі Ігоря вірять - настане день, і люблячий син, батько та чоловік повернеться додому.

Картка ПриватБанку
5168 7572 0699 5534
Ірина Шевченко, дружина
тел. (067) 952 - 57 - 84
(063) 680 - 44 - 06.