Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 листопада 2015, 20:50 Допоможіть
Молоде київське подружжя потребує допомоги після страшної аварії
Молоде київське подружжя потребує допомоги після страшної аварії

Три дні в комі та жодних прогнозів від лікарів. У реанімації столичної лікарні медики вже кілька днів борються за життя молодого подружжя Бондаренків. Віта та Саша потрапили у страшну аварію. Щодня на підтримку їхнього життя потрібно 15 тисяч гривень. Вдома на маму й тата чекають двоє маленьких діточок, які й досі не знають, де їхні батьки.

За останні три дні вони не вимовили одне одному ще жодного слова, бо не можуть. Це реанімаційна палата столичної лікарні. Віта та Саша - молоде подружжя. Вони не можуть самостійно дихати, а кровообіг їм підтримують спеціальними препаратами.

Минулої неділі Саша та Віта потрапили в жахливу аварію на вулиці Пуховській у Києві. Зі слів родичів, у старенький УАЗик подружжя на чималій швидкості врізався Хюндай. Водій іномарки загинув на місці. А ось Віта і Саша потрапили до лікарні.

Юлія Смирнова, родичка постраждалих:

- Вита в крайне тяжелом состоянии, у нее поврежден ствол головного мозга.

Юлія - кума Саші та Віти. Нині вона робить усе, аби її рідні залишилися живими. День у реанімації, каже жінка, коштує майже 15 тисяч гривень. Лікування дороге, але тільки воно рятує подружжя.

Юлія Смирнова, родичка постраждалих: 

- Оба в тяжелом состоянии, но Саша дает динамику на улучшение. У него кровь в легких.

Вдома на свою маму і тата чекають двоє діток. Маленький Артемко та Олександра ще не знають, що їхнім батькам нині вкрай тяжко.

Юлія Смирнова, родичка постраждалих: 

- Артемка не знает, он не поймет, ему три года, А Саше я рассказала, что мама и папа попали в больницу.

Жодних прогнозів медики поки не дають. Кажуть лише, що за останні три дні стан Бондаренків не поліпшився. А на їхнє подальше лікування потрібні чималі кошти.

Олександр Тимофеєв, лікар-анестезіолог:

- Сегодня третьи сутки нахождения в реанимации, состояние их было и остается крайне тяжелым, они остаются в состоянии комы, на искусственной вентиляции легких с управлением кровообращения с помощью препаратов, с полным внешним жизнеобеспечением.

Віті 31 рік, Саші 30. Вони сильні й мають повернутися додому, до дітей, кажуть рідні. Але подружжю зараз потрібна підтримка не лише родичів, а й глядачів Свідка. Гривня, дві, три від кожного з вас може врятувати життя цих закоханих.

Олексій Бодарацький, брат постраждалої:

- Она умница, она не будет сдаваться, никогда не сдавалась, очень сильная, я верю, что все будет хорошо!

Телефони: Юлія Смирнова, родичка постраждалих: 067 440 91 94, 066 726 45 89.
Номер картки ПриватБанку 4149437852749579 Смирнова Юлия Викторовна.