Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 березня 2015, 21:57 Допоможіть
Маленька біженка з Донеччини потребує допомоги
Маленька біженка з Донеччини потребує допомоги

А зараз просимо вашої уваги. Допомоги небайдужих людей потребує маленька Олександра Кислицина. Тиждень тому дівчинка вилила на себе миску окропу. Гаряча рідина обварила 30 відсотків тіла дитини. З сильними опіками крихітку ушпиталили. Цій блакитноокій білявці рік і сім місяців. Ще тиждень тому маленька красуня виглядала так, а тепер - так.

- Спинка, и полголовки, и щечка.

Того дня мати одягала своїх двох доньок, щоб піти на прогулянку. Поки чепурила старшу, молодша бавилася поряд. Аж раптом дівча побігло на кухню, де в цей час бабуся готувала обід. 

Любов Кислицина, мати дівчинки:

- Младшая бегала, не знала, чем себя занять, а мама только что картошечку потолкла, хотела вареников на вечер сделать, и Саша дотянулась до рабочей поверхности и опрокинула на себя отвар, в тарелке который стоял.

Все сталося миттєво. Шокована мати одразу викликала швидку і понесла малечу до ванної.

Любов Кислицина, мати дівчинки:

- Сразу кожа слезла, я сразу под холодную воду ее понесла, слезла сразу, мгновенно она...

До опікового центру дитину привезли вже в шоковому стані.

Людмила Сачієнкова, завідувачка відділу центру термічних уражень та пластичної хірургії м.Києва:

- При поступлении диагноз у ребенка - ожог на площади 30 процентов и тяжелый ожоговый шок. На сегодняшний день состояние ребенка ближе к удовлетворительному, раневой процесс положительно протекает.

Маленька Олександра шість діб провела у реанімації. Її лише нещодавно перевели до палати. Дівча увесь час плаче і не відпускає від себе матусю ані на хвилинку.

Любов Кислицина, мати дівчинки:

- Она постоянно со мной, капризничает, и это все заживает, шелушится кожа.

За тиждень дитину випишуть. Для цілковитого одужання малечі треба пройти курс терапії. А на це потрібні гроші. Їх родина не має. Влітку жінка з двома доньками та матір'ю змушена була тікати з рідного міста на Донеччині. Тож мати дівчинки просить усіх небайдужих допомогти поставити доньку на ноги.

Карта мами 5168 7572 7304 3770 Кислицина Любов.

Телефон мами 063 863 81 27.