Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 грудня 2014, 23:30 Допоможіть
Киянин, якого поранили, бо вступився за жінок, потребує допомоги
Киянин, якого поранили, бо вступився за жінок, потребує допомоги

За зауваження - мало не помер. На столичному масиві Троєщина двоє чоловіків розбитою пляшкою ледь не вбили перехожого. 23-річний хлопець заступився за дівчат, і тепер зі страшними ранами в лікарні.

Юля розповідає: того вечора разом із родичкою чекала на приятеля. Щоб не мерзнути надворі - спустилися в підземний перехід. Там, окрім дівчат, були вуличні музиканти та охоронець крамниці. Аж раптом до юрми підійшли двоє незнайомців і безцеремонно всіх розштовхали.

Юлія, мешканка м. Києва:

- Они шли с такими намерениями, чтобы кого-то зацепить. Стояла Марина, они сначала Марину толкнули.

Цієї миті до переходу спустився знайомий дівчат -  Сергій. Він висловив зауваження незнайомцям. І за це одразу ж поплатився.

Юлія, мешканка м. Києва:

- После этого завязалось пару слов словесно, потому что он сказал: вам мало места здесь? И потом уже был удар бутылкой по голове. Полной с пивом, и потом его эти двое начали бить, мы побежали, оттянули.

Юлія каже: після бійки бешкетники нібито заспокоїлися. Аж раптом один із нападників схопив частину розбитої пляшки і засунув її просто під ребро хлопцеві. 

- Я подбежала к своему другу, и он стоял вот таким образом, и говорит: меня пыронули, пойдемте в аптеку зайдем. У него был шок: и будет все в порядке. Ну когдая подняла футболку, там была очень большая дырка, много крови, я зажала руками, Марина сняла с себя кофту.

Дівчата одразу викликали швидку і правоохоронців. Тим часом нападники спокійно пішли з місця злочину. 

- Они уходили очень медленным шагом в ту сторону. Приехала милиция, мы им тоже рассказали, дали все данные.

Та нападників, які покалічили хлопця, і досі не знайшли. Свідки стверджують: на вигляд злочинцям від 30 до 35 років, обидва спортивної статури.

Юлія Приймак, помічник керівника Деснянського РУ міліції м. Києва:

- Слідство триває, всі необхідні дані та покази свідки надали слідству, наразі тривають пошуки осіб, які були причетні до вчинення данного правопорушення.

Поранений парубок у лікарні. Він пережив складну операцію. У нього ушкоджені печінка, діафрагма та легені. І коли одужає - невідомо. Друзі кажуть, у 23-річного Сергія цьогоріч померла мама. Тож просять всіх небайдужих допомогти хлопцеві стати на ноги.

- Ему помощь нужна, потому что у него бабушка старенькая, ей 76 лет, он с ней живет, отец у него тоже есть, но отец небогатый человек. Денег очень много надо на лечение, только на первую ночь, на реанимацию надо было до двух тысяч.