Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 грудня 2014, 19:27 Допоможіть
Маленький Арсеній та його батьки благають про допомогу
Маленький Арсеній та його батьки благають про допомогу

Просимо вашої особливої уваги. Допомога небайдужих потрібна дворічному Арсенію Бакуну. У хлопчика рак крові. Йому терміново треба пересадити кістковий мозок. Коштує операція 130 тисяч євро. Батьки дитини таких величезних грошей не мають.

З марлевою маскою на обличчі і ключами від палати в руках цими коридорами крокує дворічний Арсеній. Більшу частину свого маленького життя він пробув у лікарні, тож її і вважає домівкою.

- Ключик, покажи, куда ключик вставлять, вставляй ключик, молодец!

Хлопчик радісно зустрічає знімальну групу Свідка, адже гостей бачить вкрай рідко. Вже рік разом із синочком мешкають у лікарні і його батьки.

Аліна Бакун, мати хворого хлопчика:

- 2014 року 24 січня ми пішли з чоловіком до нашого участкового педіатра зі скаргою на те, що він знервований був, і у нього з'явився маленький синячок на ручці. У нас острий лімфобластний лейкоз, рак крові.

Відтоді почалися тривалі місяці лікування. Хлопчик мужньо витримує всі болючі процедури.

Аліна Бакун, мати хворого хлопчика:

- Настільки сильна хімія почалась, що слизиста, повністю рот весь в вавках, гриби, морфін кололи кожні шість годин, він не може їсти, настільки важко все це переносить.

Нині єдине, що може врятувати життя Арсенію - якщо терміново пересадити йому кістковий мозок від неродинного донора. В Україні таких операцій не роблять. Врятувати малого погодилися італійські лікарі.

Сергій Дима, лікар-онкогематолог Київської обласної лікарні:

- У него случился ранний изолированный рецидив, по окончанию терапии, когда мы должны были переходить на поддерживающую терапию, у него обнаружили бласты, эта патология предусматривает трансплантацию.

Вартість лікування - 130 тисяч євро. Гроші потрібно знайти за найближчі два місяці. Завдяки небайдужим людям 60 тисяч вдалося зібрати.

- Нам потрібно ще зібрати сімдесят тисяч єврів.

Сергій Бакун, батько хворого хлопчика:

- Всьо ми витратили, які були заощадження, що заробляли наші батьки, ми витратили за весь період, який тут знаходимось.

Батьки малюка сподіваються, що на НовИй рік і в їхній родині буде свято. І Арсентій отримає найжаданіших подарунок - шанс на життя. Тож просять усіх гладячів допомогти синочку одужати.

- Ми просимо всіх небайдужих людей відгукнутися на наше прохання, допомогти нашому синочку врятувати життя, ми віримо в те, що він буде жити, сильно віримо.

Контакти: папа Сергій - 093-573-53-67, мама Аліна - 096-486-24-24.
 
Реквізити на допомогу:

Одержувач: ПриватБанк, номер рахунку: 29244825509100, МФО: 305299, ЄДРПОУ: 14360570.

Призначення платежу: допомога на операцію Бакуну Арсенію Сергійовичу.
 
Розрахунковий рахунок: 5168-7420-1773-0130, отримувач: батько Бакун Сергій Станіславович.