Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 грудня 2013, 21:30 Допоможіть
Мужня дівчинка потребує допомоги
Мужня дівчинка потребує допомоги

А зараз просимо вашої уваги. Родина 13-річної дівчинки з Євпаторії Марини Лоскутової благає про допомогу. Дитина вже майже рік мужньо долає страшну хворобу - нефробластому четвертої стадії.

Ось такою Марина була ще рік тому. Дівчинка мріяла стати видатною гімнасткою. Та в лютому все змінилося. Дорогою зі зборів мала раптово занедужала.

Олена Лоскутова, мати хворої дівчинки:

- В поезде поднялась температура, и всю дорогу, всю ночь, больше суток была температура, ее всю трусило…

Тривалі обстеження показали - в Марини рак нирки четвертої стадії. Відтоді всі думки дитини лише про одне - як жити далі. Ще в лютому їй видалили частину органа. Згодом було три хіміотерапії. Більше українські медики допомогти не могли. Втім родина дівчинки завжди вірила в диво.

Анатолій Лоскутов, батько хворої дівчинки:

- Она у нас крепкая, закаленная спортом, в самый критический момент может сказать, а так молча терпит и верит, что это закончится.

Далі була операція в Білорусі. Допомагали тамтешні спортсмени. Старший тренер збірної віддала незнайомій родині ключі від власної квартири. Голова асоціації гімнастики - автомобіля з водієм. У небайдужих людей збирали гроші.

Інна Пролесковська, завідувачка відділу Дитячого онкогематологічного центру Білорусі:

- Девочке была проведена операция, удавлен остаток опухоли и часть кишечника, который мешал выздоравливать. Сейчас лечит пневмонию, впереди - 7 блоков химиотерапии.

Продовжити лікування дитина має в Німеччині. Та на це потрібна нереальна для родини сума - 250 тисяч єврів. Станом на 10 грудня є лише 33 тисячі. Цими вихідними в Мінську заради малої українки влаштують доброчинний марафон. Відомі спортсмени й журналісти бігтимуть - аби зібрати гроші на лікування Марини. Врятувати життя дівчинці з Євпаторії може кожен із нас. Тож не лишайтеся байдужими - допоможіть дитині.

Рахунок для допомоги:

Приватбанк №5211537421790341 - Лоскутов Анатолій Анатолійович  (батько Марини).