Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 вересня 2013, 21:10 Допоможіть
У столиці відбувся благодійний концерт на підтримку онкохворого Генадія Капника
У столиці відбувся благодійний концерт на підтримку онкохворого Генадія Капника

Телеканал НТН та програма Свідок закликає глядачів не бути осторонь людського лиха. До вашої уваги історія про киянина Генадія Капника, який нині долає страшну недугу - лімфому. Щоб жити - чоловікові потрібно пройти дорогу хіміотерапію. Донька недужого разом з друзями організувала доброчинний концерт, аби зібрати гроші на лікування батька.

Сюди прийшли ті, кому чуже горе небайдуже. Співаки, танцюристи, телеведучі - всі працювали задарма.

Андріс Капниш, керівник школи танців Тодес:

- И не дай бог случится такой беде, во всем происходящем сейчас здесь, в мире, в Украине мы очень забываем о человеческих вещах, мы все делаем за деньги.

Олексій Горбунов, актор:

- Благотворительность - это дело тихое и скромное, как вера в Бога. Мне кажется, об этом не надо распространяться. Просто сегодня немного другая ситуация, это мы все, кто сколько может, собираем нашему близкому другу.

Щоб потрапити на доброчинний концерт, потрібно було купити вхідного квитка і брати участь в аукціонах. Зібрані гроші витратять на лікування п'ятдесятиоднорічного Генадія Капника. Хтось його знає особисто, для інших він - незнайомець, який потребує допомоги. 23-річна киянка Юлія прийшла, щоб особистим прикладом показати: онкозахворювання - не вирок. Адже дівчина півтора року змагалася з лімфомою. І ось тепер вона здорова й підтримує тих, хто щойно став на тяжкий шлях боротьби за життя.

Юлія Божок, мешканка м. Києва:

- Мне очень тяжело было, но я включала второе дыхание. Как видите, я стою перед вами. Все хорошо, жизнь продолжается.

На концерті вдалося зібрати 82 тисячі гривень. Рідні Генадія Капника вдячні всім, хто допоміг.

Тетяна Дегтярьова-Капник, дружина хворого:

- Я безумно благодарна, низкий поклон всем, кто к нам пришел, кто нас слышит.

Та цієї суми на лікування не вистачить. Адже у хворого попереду ще три курси хіміотерапії. Кожен з них коштує 32 тисячі гривень. А в родині нині працює лише 24-рирічна донька. Таких грошей вона не заробляє. Тож не лишайтеся байдужими. Допоможіть чоловікові одужати.